Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Business Development Manager

Nebula Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Kenttämyyjä Espoon alueelle

Myyntiyhtiö Toteemi Oy on nimensä mukaisesti myyntiin erikoistunut notkea yritys Espoon Leppävaarassa. Etsimme nyt ständi- tai feissausmyyntiä tehneitä tekemään osapäivätyötä edelläkävijäkonseptin, Avoin Kuitu -nimellä tunnetun tuotteen parissa Espoon alueelle. Tuote on ollut menestys Ruotsissa ja nyt kasvua odotetaan Suomessa. Toimeksiantomme päämies on erittäin tunnettu Suomessa ja Pohjoismaissa.

Työ on itsenäistä ja se tehdään joko arki-iltoina tai viikonloppuisin ja voit itse vaikuttaa työtuntiesi määrään. Tehtävä sopii erinomaisesti esimerkiksi korkeakouluopiskelijalle tai lisätienestiä etsivälle. Ajokortti katsotaan eduksi, mutta se ei ole pakollinen.

Maksamme sinulle takuupalkan, mutta tarkoitus on, että palkkasi muodostuu suureksi osaksi tekemistäsi sopimuksista ja siksi aikaisempi kokemus myynnistä, sekä hyvä asenne tekemiseen on tärkeää.

Palkallisella koulutuksellamme takaamme mahdollisimman hyvät työkalut menestyä tehtävässä ja autamme sinua työsuhteesi aikana, jotta kehittyisit myyjänä lisää.

Sujuvan suomenkielen lisäksi myös ruotsin- ja englanninkielen osaamisesta on hyötyä tehtävässä menestymiseen.

Paikkaa voit hakea lähettämällä yhteystietosi ja ansioluettelosi sähköpostiosoitteeseen petri.nikula@toteemi.fi. Otamme yhteyttä ja sovimme ajan haastatteluun. Voit myös soittaa ja pyytää lisätietoa numerosta 0400 357 238 (arkisin klo 11 - 16).

Työnantaja: Myyntiyhtiö Toteemi Oy Sijainti: Upseerinkatu 1, 02600 ESPOO Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: Heti tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: ks.kuvaus Hakemukset: http://www.toteemi.fi/espooseen/ Ilmoitus jätetty: 28.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Upseerinkatu 1, 02600 ESPOO

Yritystiedot

Toiminimi Myyntiyhtiö Toteemi Oy Y-tunnus 1041745-9 Toimiala Puhelinpalvelukeskusten toiminta

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

655 000 € 279 %

Liiketoiminnan tulos

-158 000 € -3 %

Henkilöstö

17 6

Liikevoitto-%

-24 % 73 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kenttämyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Myyntiyhtiö Toteemi Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Upseerinkatu 1, 02600 ESPOO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa