Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

VV-Auto Group Oy

01530 - Vantaa

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

B-to-B -myynnin ammattilainen

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Tavoitteellinen ja motivoiva myyntitiimin esimies Fuengirolaan
Puhelinmyyntitiimin esimiehenä valmennat ja ohjaat tiimisi menestymään työssään. Sinulla on kyky motivoida tiimin jäsenet tavoitteelliseen ja tehokkaaseen toimintaan. Olet myös itse valmis osallistumaan myyntityöhön ja näyttämään omalla esimerkilläsi miten tavoitteet saavutetaan.
Odotamme sinulta työkokemusta vastaavista tehtävistä, joustavuutta ja tavoitteellisuutta sekä innostavaa ja valmentavaa työotetta. Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen viihtyisissä työtiloissa sekä nykyaikaiset työvälineet ja hyvät työsuhdeasiat.
Jos tunnistit itsesi, lähetä hakemus cvn kanssa sähköpostilla.

Työnantaja: INA Spain S.L. Sijainti: Calle Pintor Nogales 6, 29640 FUENGIROLA, Espanja Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.11.2016, Työn voi aloittaa jo aiemmin Yhteystiedot: Irmeli Salonen, +34622843521, irmeli.salonen@ina.fi Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Calle Pintor Nogales 6, 29640 FUENGIROLA, Espanja

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntitiimin esimies, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut INA Spain S.L.. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Calle Pintor Nogales 6, 29640 FUENGIROLA, Espanja .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa