Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Myyntitalo Routa Oy on lappilaiset juuret omaava suoraselkäisesti toimiva myynnin ja markkinoinnin ammattilaisyritys. Olemme Suomen asiakkuusmarkkinointiliiton jäsen ja meillä on myös liiton myöntämä Reilu Työnantaja -status.

Mitä tarjoamme?

-Parasta myyntityötä! Hommia paiskitaan hymyssä suin, hyvällä meiningillä ja helppojen tuotteiden parissa puhelimitse ympäri maan! Tuotteet ja projektit ovat vaihtuvia, mutta yhteisenä tekijänä kaikissa on helppous ja palkitsevuus!

-Loistavan myyntikoulutuksen ja täyden tuen työhösi! Aikaisempaa kokemusta et siis tarvitse, sillä me pidämme huolen siitä, että pääset työssäsi hyvin alkuun ja pääset tekemään tasaisesti kehittyvää tulosta!

-Superjoustavat työajat. Työskentelet 40-80h/kk täysin omien aikataulujesi mukaan. Toimistomme on arkisin auki klo: 8.45 - 20.30 ja lauantaisin klo: 11 - 15, joten mahdollisuudet työntekoon esimerkiksi toisen työn tai opiskeluiden ohella ovat täydelliset! Voit olla töissä kuukauden, kaksi tai ihan miten sovitaan!

-Kilpailukykyisen palkan! Pohjatuntipalkka 5,5e (ilman kauppavaatimuksia), jota nostat HELPOSTI omalla tuloksellasi!

-Mahtavan kannustinjärjestelmän, jonka ansioista työnteko on vieläkin palkitsevampaa!

Mitä odotamme Sinulta?

-Iloista ja positiivista asennetta sekä taistelutahtoa!
-Et ole luovuttaja ja tyydy siihen mitä helpolla saat.
-Halua kehittää itseäsi myyjänä

Heitä ennakkoluulosi pois ja tartu tuumasta toimeen, takaamme että et pety! Laita hakemus osoitteessa www.myyntitalorouta.fi/toihin niin sovitaan tapaaminen kahvikupposen äärellä! Muista käydä myös tutustumassa meidän tiimiin facebookissa osoitteessa https://www.facebook.com/myyntitalorouta

Web-osoite: http://myyntitalorouta.fi Työnantaja: Myyntitalo Routa Oy Sijainti: Vapaudenkatu 1, 98100 KEMIJÄRVI Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Heidi Mustonen, kehityspäällikkö 0406634689 Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 23.10.2016 18:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vapaudenkatu 1, 98100 KEMIJÄRVI

Yritystiedot

Toiminimi Myyntitalo Routa Oy Y-tunnus 2600100-1 Toimiala Puhelinpalvelukeskusten toiminta Rinnakkaistoiminimet Lapin energiapalvelu, Myyntialligaattorit

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

658 000 € 96 %

Liiketoiminnan tulos

24 000 € -41 %

Liikevoitto-%

4 % -67 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, Osa-aikatyö / Kemijärvi, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Myyntitalo Routa Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kemijärvi , osoitteessa Vapaudenkatu 1, 98100 KEMIJÄRVI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 15 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa