Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Myyntiassistentti. Kasvavan kansainvälisen myyntimme tukeminen. Vastaat tilausten käsittelystä ja niihin liittyvien dokumenttien laadinnasta sekä laskutuksesta. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sekä kokemusta vastaavista tehtävistä. Olet aloitteellinen, järjestelmällinen ja ulospäin suuntautunut. Englannin, venäjän ja suomen kielten lisäksi arvostamme myös saksan ja/tai ranskan kielen taitoa...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Lahti myyntialan tehtävät Lahti hallinto, yleiset toimistotyöt myyntialan tehtävät Lahti .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntisihteeri, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Oy Lunawood Ltd. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lahti .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa