Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Banner Experis / ManpowerGroup

Työpaikkakuvaus

Onninen tarjoaa kattavia materiaali- ja tietovirtapalveluja urakoitsijoille, teollisuudelle, julkisille organisaatioille ja teknisten tuotteiden jälleenmyyjille sekä tavarantoimittajille. Olemme alalla vuodesta 1913 toiminut suomalainen yhtiö. Työllistämme Suomen, Ruotsin, Norjan, Puolan ja Baltian toiminnoissamme yhteensä 3 200 henkilöä. Pro forma -liikevaihtomme oli vuonna 2015 noin 1,5 miljardia euroa. Onninen Oy on osa Kesko-konsernia. www.onninen.fi

Haemme Onninen Oy:n palvelukseen Ouluun tuloshakuista

MYYNTIRYHMÄPÄÄLLIKKÖÄ

kehittämään myyntiämme Oulun ja Kainuun alueen urakoitsija-asiakkaille, sekä vastaamaan oman myyntiryhmäsi toiminnasta ja tuloksesta. Esimiehenä tuet ja ohjaat omalla asiantuntemuksellasi tiimisi vahvoja ammattilaisia. Olet asiakaslähtöinen ja sinulla on luontainen kyky vahvistaa yhteistyötä asiakkaiden ja tavaratoimittajien kanssa.

Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen ja/tai tekninen koulutus. Tunnet LVI urakoitsija-asiakaskuntamme tarpeet, hallitset alan kilpailukentän ja hinnoittelurakenteet. Sinulla on kokemusta ja näyttöä teknisestä myynnistä ja tuloksellisesta myynnin johtamisesta. Olet toiminut asiakasrajapinnassa ja hoitanut pitkäaikaisia asiakkuuksia menestyksekkäästi. Sinulla on myös vankka kokemus esimiestyöstä. Olet yhteistyökykyinen ja vakuuttava, ja motivoit ryhmäsi saavuttamaan asetetut tavoitteet. Kansainvälisessä yrityksessä englannin kielen taito katsotaan eduksi. SAP -toiminnanohjausjärjestelmän osaamisesta on myös sinulle etua.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen kilpailukykyisillä eduilla vakavaraisessa kansainvälisessä yrityksessä. Mielenkiintoisen, haastavan ja vastuullisen työn ammattilaisten parissa sekä mahdollisuuden jatkuvaan kehittymiseen. Alan johtavat tuotteet ja ratkaisut, joiden laatuun voit luottaa.

Kiinnostuitko? Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä ManpowerGroupin kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.experis.fi ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään 30.10.2016 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroupin Area Manager Juha-Pekka Myllykangas 050 913 4065. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti!

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Web-osoite: http://www.experis.fi Työnantaja: Experis / ManpowerGroup Sijainti: 90100 OULU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroupin Area Manager Juha-Pekka Myllykangas 050 913 4065. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti! Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 90100 OULU

Yritystiedot

Toiminimi Manpower Y-tunnus 1091032-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

40 303 000 € -3 %

Liiketoiminnan tulos

14 000 € 102 %

Henkilöstö

976 -15

Liikevoitto-%

0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiryhmäpäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Experis / ManpowerGroup. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki , osoitteessa 90100 OULU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 49 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa