Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

VV-Auto Group Oy

01530 - Vantaa

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Työpaikkakuvaus

Jokerit FC etsii myyntihenkistä jäsentä tiimiinsä ylläpitämään nykyisiä kumppanuussuhteita sekä luomaan uusia. Aktiivisuutta ja oma-alotteisuutta arvostetaan. Kokemus ei ole välttämätöntä - asenne ratkaisee.

Toimenkuvanasi on pääasiassa kumppanuusohjelmat/-kampanjat sekä niiden suunnittelu, markkinointi ja toteutus. Tiiviin suhteen luominen molempien osapuolten välille on kuitenkin tärkein vastuualueesi. Myös muu kiinnostus seuran toimintaan on toivottua.

Palkkio provisiopohjainen, joka koostuu täysin sinun työpanoksestasi.

Sopii myös opinnäytetyötä tekevälle opiskelijalle!
Koulutamme tarvittaessa työhön!

Avoimet hakemukset ja tiedustelut: Unto Virkkala, unto.virkkala@jokeritfc.com, +358404188534

Web-osoite: http://www.jokeritfc.com Työnantaja: Jokerit Football Club ry Sijainti: Lehmipolku, 01360 VANTAA Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Heti Yhteystiedot: Unto Virkkala, unto.virkkala@jokeritfc.com Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 15.12.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Lehmipolku, 01360 VANTAA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Jokerit Football Club ry. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Lehmipolku, 01360 VANTAA .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa