Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy

Jyväskylä

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Aluepäällikkö

Värväämö

Tampere

Työpaikkakuvaus

Suomen Valaisintekniikka toimittaa kiinteistöjen ja yritysten valaistusratkaisut uudella konseptilla jossa asiakkaan ei tarvitse maksaa erikseen asennus- tai hankintakustannuksia.

Vastaat kokonaisvaltaisesti Suomen Valalisintekniikan tuotteiden ja palveluiden myynnistä toimisto- ja toimitila-asiakaskunnallesi. Huolehdit projektimyynnin sujuvasta läpiviennistä alusta loppuun saakka tarpeiden kartoittamisesta jälkimarkkinointiin.
Voit olla LED-alan ratkaisujen myynnin rautainen ammattilainen tai aidosti myynnistä innostunut ja valaisinalasta kiinnostunut kyky. Pääasia, että olet tavoiteorientoitunut, nautit asiakaskontakteista ja saat tuloksia aikaan.

Web-osoite: http://www.valaisintekniikka.fi Työnantaja: Suomen Valaisintekniikka Oy Sijainti: Veistämönaukio 1-3, 20100 TURKU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti / sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Jarmo Tiainen, 0405515555, jarmo.tiainen@valaisintekniikka.fi Ilmoitus jätetty: 25.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Veistämönaukio 1-3, 20100 TURKU

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 25.08.2016 ja sen on julkaissut Suomen Valaisintekniikka Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku , osoitteessa Veistämönaukio 1-3, 20100 TURKU .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus