Duunitori suosittelee
Yritysmyyjiä

Hartman Rauta Oy

02970 - Espoo

Myyjiä Elisan myyntipisteille, pääkaupunkiseutu

Elisa

Helsinki

Ratkaisumyyjä - RPA systems

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Kansainvälinen myyntipäällikkö

High Metal Group

Helsinki

Automyyjä

VV-Autotalot Oy

00880 - Helsinki

Tuotekehityspäällikkö

Meira co HRS Advisors

Finland

Ilmoitus jätetty 25.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Suomen Valaisintekniikka toimittaa kiinteistöjen ja yritysten valaistusratkaisut uudella konseptilla jossa asiakkaan ei tarvitse maksaa erikseen asennus- tai hankintakustannuksia. Vastaat kokonaisvaltaisesti Suomen Valalisintekniikan tuotteiden ja palveluiden myynnistä toimisto- ja toimitila-asiakaskunnallesi. Huolehdit projektimyynnin sujuvasta läpiviennistä alusta loppuun saakka tarpeiden kartoittamisesta jälkimarkkinointiin. Voit olla LED-alan ratkaisujen myynnin rautainen ammattilainen tai aidosti myynnistä innostunut ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja päällikkötason positiot Turku myyntialan tehtävät Turku päällikkötason positiot myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 25.08.2016 ja sen on julkaissut Suomen Valaisintekniikka Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus