Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Business Development Manager

Nebula Oy

Helsinki

Palvelupäällikkö, ajoneuvokorvauspalvelut

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Suomen Valaisintekniikka toimittaa kiinteistöjen ja yritysten valaistusratkaisut uudella konseptilla jossa asiakkaan ei tarvitse maksaa erikseen asennus- tai hankintakustannuksia.

Vastaat kokonaisvaltaisesti Suomen Valalisintekniikan tuotteiden ja palveluiden myynnistä toimisto- ja toimitila-asiakaskunnallesi. Huolehdit projektimyynnin sujuvasta läpiviennistä alusta loppuun saakka tarpeiden kartoittamisesta jälkimarkkinointiin.
Voit olla LED-alan ratkaisujen myynnin rautainen ammattilainen tai aidosti myynnistä innostunut ja valaisinalasta kiinnostunut kyky. Pääasia, että olet tavoiteorientoitunut, nautit asiakaskontakteista ja saat tuloksia aikaan.

Web-osoite: http://www.valaisintekniikka.fi Työnantaja: Suomen Valaisintekniikka Oy Sijainti: Veistämönaukio 1-3, 20100 TURKU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti / sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Jarmo Tiainen, 0405515555, jarmo.tiainen@valaisintekniikka.fi Ilmoitus jätetty: 25.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Veistämönaukio 1-3, 20100 TURKU

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 25.08.2016 ja sen on julkaissut Suomen Valaisintekniikka Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku , osoitteessa Veistämönaukio 1-3, 20100 TURKU .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa