Duunitori suosittelee
Myyntineuvottelija (2), Helsinki

Valio

Helsinki

Operation Manager

Studentwork

Helsinki

Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

Account / Key Account Manager

Fonecta

Helsinki

Junior Account Manager

Fonecta

Helsinki

Kuorma-automyyjä Veholle Seinäjoelle

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 25.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Suomen Valaisintekniikka toimittaa kiinteistöjen ja yritysten valaistusratkaisut uudella konseptilla jossa asiakkaan ei tarvitse maksaa erikseen asennus- tai hankintakustannuksia. Vastaat kokonaisvaltaisesti Suomen Valalisintekniikan tuotteiden ja palveluiden myynnistä toimisto- ja toimitila-asiakaskunnallesi. Huolehdit projektimyynnin sujuvasta läpiviennistä alusta loppuun saakka tarpeiden kartoittamisesta jälkimarkkinointiin. Voit olla LED-alan ratkaisujen myynnin rautainen ammattilainen tai aidosti myynnistä innostunut ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja päällikkötason positiot Turku myyntialan tehtävät Turku päällikkötason positiot myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 25.08.2016 ja sen on julkaissut Suomen Valaisintekniikka Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.01.2017. Työpaikka sijaitsee Turku .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus