Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Työpaikkakuvaus

Haetaan myyntipäälliköitä etelä, -itä, -länsi ,-keski ja pohjoispuolen alueille. Esim. Jyväväskylä, Helsinki, Oulu, Rovaniemi, Turku, Tampere, Lappeenranta.

Jokapäiväistein hygieniatuotteiden myyntiin esim. pehmopaperit, annostelijat, käsidesit vaahtosaippuat yms.

Vastaat oman alueen myynnistä yritysasiakkaille. Toimit joko oman yrityksen tai laskutuspalvelun kautta. Käy myös lisäedustuksena.

Web-osoite: http://www.naturalfood.fi Työnantaja: RS-Import Oy Sijainti: Työ useassa osoitteessa tai etätyö Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti tai sopimuksen mukaan. Yhteystiedot: 0451859191, toni.jarviluoto@hygieniapiste.com Hakemukset: Toni.jarviluoto@hygieniapiste.com Ilmoitus jätetty: 05.10.2016 Haku päättyy: 01.12.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Työ useassa osoitteessa tai etätyö

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut RS-Import Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.12.2016. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Työ useassa osoitteessa tai etätyö .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa