Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy

Jyväskylä

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Aluepäällikkö

Värväämö

Tampere

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme tiimiimme myyntitiimin johtajaa/myyntipäällikköä. Myyntipäällikön tulee tietää sana myyntityö ja tuloksen teko. Sillä pääsee jo pitkälle. Työhön kuuluu omat asiakaskäynnit sekä myyntityö. Kun myyntityö/tuote on hallinnassa, myyntipäällikkö rekrytoi myyjät ja kouluttaa heidät. Myytävä tuote on suomalainen patentoitu turvallisuustuote. Tutustuthan toimintaamme ja tuotteeseen kotisivuillamme http://www.sulalaatta.com/ Tiedustelut ja hakemukset sähköpostitse info.sulalaatta@gmail.com. Ensimmäinen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja päällikkötason positiot Pornainen myyntialan tehtävät Pornainen päällikkötason positiot myyntialan tehtävät Pornainen .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut For your safety solutions Oy Ltd. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pornainen .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus