Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme tiimiimme myyntitiimin johtajaa/myyntipäällikköä. Myyntipäällikön tulee tietää sana myyntityö ja tuloksen teko. Sillä pääsee jo pitkälle. Työhön kuuluu omat asiakaskäynnit sekä myyntityö. Kun myyntityö/tuote on hallinnassa, myyntipäällikkö rekrytoi myyjät ja kouluttaa heidät. Myytävä tuote on suomalainen patentoitu turvallisuustuote. Tutustuthan toimintaamme ja tuotteeseen kotisivuillamme http://www.sulalaatta.com/ Tiedustelut ja hakemukset sähköpostitse [email protected] Ensimmäinen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja päällikkötason positiot Pornainen myyntialan tehtävät Pornainen päällikkötason positiot myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut For your safety solutions Oy Ltd. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pornainen .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus