Duunitori suosittelee
Kiinteistönvälittäjä, myyntineuvottelija

REMAX Aitio

Espoo

Aluemyyjä lämpöpumppu-tuotteiden myyntiin

Adecco Finland

Finland

Myyntineuvottelija (2), Helsinki

Valio

Helsinki

Operation Manager

Studentwork

Helsinki

Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

Account / Key Account Manager

Fonecta

Helsinki

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme tiimiimme myyntitiimin johtajaa/myyntipäällikköä. Myyntipäällikön tulee tietää sana myyntityö ja tuloksen teko. Sillä pääsee jo pitkälle. Työhön kuuluu omat asiakaskäynnit sekä myyntityö. Kun myyntityö/tuote on hallinnassa, myyntipäällikkö rekrytoi myyjät ja kouluttaa heidät. Myytävä tuote on suomalainen patentoitu turvallisuustuote. Tutustuthan toimintaamme ja tuotteeseen kotisivuillamme http://www.sulalaatta.com/ Tiedustelut ja hakemukset sähköpostitse [email protected] Ensimmäinen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja päällikkötason positiot Pornainen myyntialan tehtävät Pornainen päällikkötason positiot myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut For your safety solutions Oy Ltd. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee Pornainen .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus