Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakaspalvelutaitoista myynti-/vuoropäällikköä Kouvolan viihtyisään myyntitoimistoomme, joka sijaitsee Kouvolan keskustassa 5 min päässä rautatieasemalta. Odotamme sinulta ulospäinsuuntautuneisuutta, sekä innostavaa ja kannustavaa otetta rekrytoida uusi vuoro myymään edustamamme Tammen ja WSOY:n arvoteoksia valmiina olevaan kanta-asiakasrekisteriimme. Myynti tapahtuu puhelimitse. Saat reilun talon kannustavan tuen ja erilaisia lisäkannustimia palkan lisäksi, mm. alkavat kilpailut, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja päällikkötason positiot Kouvola myyntialan tehtävät Kouvola päällikkötason positiot myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myynti-/vuoropäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Kauppahuone Dolgoruki. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kouvola .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus