Duunitori suosittelee
Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö Destiaan (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

Haemme Kouvolan myyntitoimistoomme asiakaspalvelutaitoista myynti-/vuoropäällikköä. Viihtyisä toimistomme sijaitsee Kouvolan keskustassa, 5 min päässä rautatieasemalta.

Odotamme sinulta ulospäinsuuntautuneisuutta, sekä innostavaa ja kannustavaa otetta rekrytoida uusi vuoro myymään edustamamme Tammen ja WSOY:n arvoteoksia valmiina olevaan kanta-asiakasrekisteriimme. Myynti tapahtuu puhelimitse.

Saat reilun talon kannustavan tuen ja erilaisia lisäkannustimia palkan lisäksi, mm. alkavat kilpailut, matkat ja muut henkilökohtaiset edut, sekä tietysti mukavat työkaverit.

Toivomme sinun asennoituvan saamaan porukka tekemään innostuneesti myyntiä ja myöskin, ettei ajatus "yrittäjänä yrittäjällä" ole sinulle ihan vieras.

Mikäli edellä olevat asiat ovat myös sinun ajatuksia, laita hakemuksesi ja palkkatoiveesi kera CV:n osoitteeseen kauppahuonedolgoruki@gmail.com tai soita Kari Ruotsalaiselle puh. 041-506 9825.

Työnantaja: Kauppahuone Dolgoruki Sijainti: Käsityöläiskatu 2, 45100 KOUVOLA Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian Yhteystiedot: Kari Ruotsalainen p. 041-506 9825 tai kauppahuonedolgoruki@gmail.com Hakemukset: Kauppahuone Dolgoruki / WSOY-talo Mannerheiminkatu 20 06100 Porvoo Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 30.11.2016 20:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Käsityöläiskatu 2, 45100 KOUVOLA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myynti-/vuoropäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Kauppahuone Dolgoruki. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kouvola , osoitteessa Käsityöläiskatu 2, 45100 KOUVOLA .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa