Duunitori suosittelee
Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Työpaikkakuvaus

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, Suomen Elementtikatto Oy, Jyväskylän yksikkö

Suomen Elementtikatto Oy on kokeneella henkilöstöllä varustettu kotimainen yritys, joka tarjoaa täysin uudenlaisia kattoremontteja avaimet käteen -periaatteella. Tarjoamme täydellisen kokonaispalvelun omakotitalojen, pienkiinteistöjen ja taloyhtiöiden kattoremontteihin. Palvelukonseptimme on hiottu erinomaiseksi ja kehitämme sitä jatkuvasti kasvavan kysynnän mukaan.

Olemme kehittäneet yhdessä rakennusalan insinöörien kanssa kattosaneerauskohteisiin täysin uuden elementtikattokonseptin, joka tulee muuttamaan kattoremonttimarkkinat sen korkean laadun ja nopean asennettavuuden johdosta. Suomen Elementtikatto Oy on kattoremonttialan todellinen edelläkävijä ja suunnannäyttäjä!

Panostamme hyvään asiakaspalveluun, konseptin tehokkuuteen ja työntekijöidemme säännölliseen koulutukseen. Toteutamme kaikki remontit markkinoiden laadukkaimmilla materiaaleilla ja asennustyöt suoritamme aina omien koulutettujen asentajiemme toimesta takuutyönä.

Suomen Elementtikatto Oy työllistää tällä hetkellä noin 20 alan ammattilaista ja rekrytoimme jatkuvasti uusia alan osaajia. Pääkonttorimme sijaitsee Jyväskylässä ja toinen yksikkömme sijaitsee Espoossa.

Työtehtäviin kuuluu asiakashankinnan ja markkinoinnin kehittämistä, aktiivista asiakashankintaa sekä myyntiä. Kohderyhmänä on omakotitalot, pienkiinteistöt ja taloyhtiöt. Suomen Elementtikatto Oy:n oma asiakashankintatiimi tukee ja edesauttaa myyntipäällikön sekä myyntiedustajan työtä merkittävästi.

Etsimme nyt mukavaa, vastuullista ja hyvällä asenteella olevaa MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ Jyväskylän yksikköön. Tarjoamme ainutlaatuista mahdollisuutta päästä osaksi menestystarinaa!

TARJOAMME MYYNTIPÄÄLLIKÖLLE:
- Vakituisen työn ja erinomaiset tulevaisuuden näkymät
- Kilpailukykyisen myynti- ja tuotekonseptin
- Laadukkaan perehdytyskoulutuksen
- Hyvät työkalut työn toteuttamiseen
- Myyntitiimin, jota pääset rakentamaan, kouluttamaan ja johtamaan
- Positiivisen ja kunnianhimoisen työyhteisön
- Työauton ja hyvät ansaintamahdollisuudet

EDELLYTÄMME MYYNTIPÄÄLLIKÖLTÄ:
- Halua menestyä
- Halua luoda uusia toimintatapoja ja innovaatioita
- Halua tehdä töitä kehittyvässä ja kasvavassa yhtiössä
- Aikaisempaa myyntikokemusta
- Ajokorttia

Pyydä lisätietoa tai lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostiini!

Eino Lehtimäki
040-1970 485
eino.lehtimaki@elementtikatto.fi

Julkaisemme uudet nettisivut osoitteessa www.elementtikatto.fi 7.11.2016 mennessä! Tule ja tutustu!

Web-osoite: http://www.elementtikatto.fi Työnantaja: Suomen Elementtikatto Oy Sijainti: 40250 JYVÄSKYLÄ Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.11.2016, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Eino Lehtimäki 040-1970 485 eino.lehtimaki@elementtikatto.fi Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 02.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 40250 JYVÄSKYLÄ

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Suomen Elementtikatto Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 40250 - Jyväskylä , osoitteessa 40250 JYVÄSKYLÄ .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa