Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

VV-Auto Group Oy

01530 - Vantaa

B-to-B -myynnin ammattilainen

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Työpaikkakuvaus

Myyjä/asiakkuusjohtaja!

Työsi tuloksena sadoissa tapahtumissa järjestelyt toimivat ja yleisö viihtyy paremmin! Tunnet hyvin kaupankäynnin lainalaisuudet; menestys vaatii aktiivista työtä niin puhelimessa kuin asiakkaiden luona, luovuutta ja kekseliäisyyttä ratkaisuehdotuksissa sekä määrätietoista otetta tavoitteiden saavuttamiseksi. Työskentelet luontevasti Suomen johtavien tapahtumajärjestäjien ja esiintyjien kanssa.

Työyhteisömme on rennon nuorekas, työskentely-ympäristömme moderni ja tarjoamme kilpailukykyiset edut.

Koska toivoimme sinun aloittavan jo tänään, niin olethan yhteydessä pikimmiten. Laita vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen rekry@prospectum.fi. Lisätietoja voit tarvittaessa kysellä Pekka Neuvoselta (040-5433500). P.S. Rekrytointikonsulttien yhteydenottoihin meillä ei ole aikaa vastata

Web-osoite: http://prospectum.fi Työnantaja: Prospectum Oy Sijainti: Lautatarhankatu 6 B, 00580 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.11.2016 Yhteystiedot: Neuvonen Pekka, Puh: 0405433500, pekka.neuvonen@prospectum.fi Ilmoitus jätetty: 09.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Lautatarhankatu 6 B, 00580 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.10.2016 ja sen on julkaissut Prospectum Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Lautatarhankatu 6 B, 00580 HELSINKI .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa