Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Business Development Manager

Nebula Oy

Helsinki

Palvelupäällikkö, ajoneuvokorvauspalvelut

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Undin Oy on myynnin ja markkinoinnin ammattilainen vuodesta 1992 ja kasvava tiimimme tarvitsee kovatasoista myynnin ammattilaista pitämään huolta kehittymisen jatkumisesta oikeaan suuntaan.

Myyntipäällikkökoulutukseen haemme moneen asiaan kykenevää henkilöä. Vastuuta tehtävässä on paljon ja kokemus alalta saattaa olla hyödyksi. Asenne on kuitenkin kaikkein tärkein asia.

Myyntipäällikkö huolehtii toimiston päivittäisten rutiinien suorittamisesta, rekrytoinnista, haastatteluista, koulutuksista, myynnistä, mahdollisista ongelmista ja pitää pitää tietenkin viihtyvyyttä ja motivaatiota yllä omalla esimerkillään. Work hard, play hard.

Myyntipäällikkö vetää koko myyntitiimiä ja on keskeisin osa koko toimistoa.

Energiaa pitää siis löytyä!

Myyntipäällikkö vastaa henkilökohtaisesti koko toimistonsa myynnistä.

Tehtävään valittu henkilö suorittaa 1-3 kk mittaisen koulutusjakson, joka pitää sisällään myyntiä sekä esimieskoulutusta. Käymme myös talon kaikki toimintavat läpi, jotta sormi ei mene suuhun missään tilanteessa. Koulutuksen jälkeen olet valmiina aloittamaan Myyntipäällikön tehtävässä.

Tarjoamme sinulle:
- koulutuksen tehtävään
- Vakaan yrityksen täyden tuen
- Vastuullisen ja itsenäisen työn, jossa voit toteuttaa itseäsi sekä osoittaa kykysi.
- Täyden tuen tehtävässä onnistumiseen

Pidämme omistamme hyvää huolta ja oikeanlaisen henkilön löydyttyä annamme kaikemme hänelle, koska hän tietenkin antaa kaikkensa meille.

Tulos on se joka ratkaisee. Aikaisemmat työt tai "myyntihistoria" ei ole kaikkein keskeisin tekijä. Kaikenlaisia tarinoita on kuultu ja jokainen on rikkonut jonkinlaisen ennätyksen.

Haluamme sellaisen henkilön, joka laittaa itsensä likoon joka päivä sillä tavalla, että työpäivän aikana ja sen päätyttyä tarvitaan urheilujuomaa.

Hae, jos olet valmis laittamaan kaiken itsestäsi likoon.

Hakemukset ja CV:t voi jättää sähköpostitse: rekry@undin.fi

Web-osoite: http://undin.fi Työnantaja: Undin Oy Sijainti: Satakunnankatu 24, 33210 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 31.10.2016, sopimuksen mukaan Yhteystiedot: rekry@undin.fi www.undin.fi Hakemukset: http://undin.fi/?page_id=457 Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 23.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Satakunnankatu 24, 33210 TAMPERE

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Undin Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Satakunnankatu 24, 33210 TAMPERE .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa