Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oletko sosiaalinen ja asiakaspalveluhenkinen persoona? Koetko työskentelyn digipainotteisessa ympäristössä mielekkääksi? Janoatko uusia kokemuksia ja haasteita? Miltä kuulostaisi työskentely osana nuorekasta tiimiä viihtyisissä toimistotiloissa Kööpenhaminan sykkeessä? Haemme nyt asiakkaallemme Teleperformance Nordicille kahta kunnianhimoista Agency Development Manageria suomenkielisen Google AdWords-tiimin vahvistukseksi. Työpaikkasi sijaitsee Tanskassa Örestadissa lähellä metroasemaa, erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Toimeksiantajayritys: Maailmanlaajuisesti ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Denmark Sweden .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Agengy Development Manager, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Teleperformance Nordic Denmark A/S. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee Denmark .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus