Duunitori suosittelee
Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

Oletko päämäärätietoinen ja energinen myynnin- ja markkinoinnin ammattilainen? Haluaisitko liittyä osaksi kansainvälistä menestystarinaa?

Etsimme Teleperformance Nordicille Kööpenhaminaan suomenkielistä online-markkinoinnin MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ.

Työpaikkasi sijaitsee Örestadin ytimessä lähellä metroasemaa, erinomaisten kulkuyhteyksien varrella.
Toimeksiantajayritys
Maailmanlaajuisesti toimiva Teleperformance konserni on tarjonnut toimeksiantajilleen ensiluokkaisia asiakaskokemuksia jo vuodesta 1978. Teleperformance Nordic on yksi suurimmista contact center-palveluiden tuottajista Pohjoismaissa ja työllistää yli 1500 henkilöä.
Työtehtävän kuvaus
Myyntipäällikkönä toimit online-markkinoinnin asiantuntijana. Vastaat pääasiassa uusien asiakkaiden hankkimisesta sekä olemassa olevien asiakkuuksiesi kehittämisestä. Lisäksi olet yhteydessä Google AdWords-kampanjoista kiinnostuneisiin suomalaisiin yrityksiin, ja luot heille parhaat mahdolliset ratkaisut liiketoiminnan tehostamiseksi.
Hakijan profiili
Etsimme henkilöä, jolta löytyy aikaisempaa kokemusta myyntityöstä (esim. B2B). Puhelimessa työskentely on sinulle luontevaa ja lisäksi sinulta löytyy vahvat tietotekniset taidot. Ennen kaikkea odotamme sinulta kykyä ajatella luovasti. Ymmärrät asiakkaiden tarpeet ja työskentelyotteesi on päämäärätietoinen sekä tuloshakuinen. Sinulta löytyy vahvat vuorovaikutustaidot ja kommunikoit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä.

Työt on mahdollista aloittaa heti tai sopimuksen mukaan! Työsuhde on vakituinen ja Teleperformance tarjoaa sinulle erinomaiset koulutus- sekä urakehitysmahdollisuudet myös kansainvälisesti. Työsuhteen alussa järjestetään kattava perehdytys ja saat tarvittaessa apua uuteen kotimaahan asettumisessa. Lisäksi pääset nauttimaan hyvistä henkilöstöeduista, joihin sisältyy mm. lounasetu, matkakortti sekä terveysvakuutus.

Työsuhteessa noudatetaan Tanskan työlainsäädäntöä.

Oletko uusi myyntipäällikkömme? Lähetä englanninkielinen hakemuksesi meille pian sähköpostitse rekry@uniflex.fi, sillä etenemme prosessissa heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Tiina Janerko +358 40 689 3200 tai rekry@uniflex.fi.

Web-osoite: https://www.teleperformance.com/en-us/denmark Työnantaja: Teleperformance Nordic Denmark A/S Sijainti: Digevej 114, 2300 København S, Tanska Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Tiina Janerko, rekry@uniflex.fi, +358 40 6893200 Hakemukset: rekry@uniflex.fi Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Teleperformance Nordic Denmark A/S. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Denmark , osoitteessa Digevej 114, 2300 København S, Tanska .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa