Duunitori suosittelee
Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Myyjä / Kauneusneuvoja / Colosé edustus

Colosé maahantuonti Rising Sun Oy

24100 - Salo

Sales Manager

RecRight

00101 - Helsinki

LVI-myyjä Ahlsellin Turun myymälään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Sanoma Media Finland Oy hakee lehtien tuottoisaan uusmyyntiin MYYNTINEUVOTTELIJAA merkittävimmille talousalueille. Paikka on sinulle, joka haluat ansaita hyvin ja myydä SUORAAN Suomen suurimmalle kustantajalle. Lehtivalikoimaamme kuuluu Suomen tunnetuimpia aikakauslehtiä mm. Me Naiset, Kodin Kuvalehti, Aku Ankka, ET-lehti, Suuri Käsityölehti, Gloria ja Cosmopolitan sekä digitaalituotteet (mm. Aku Ankka Lataamo). Työn voit ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt yrittäjä kauppiaat ja myymälänhoito myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntineuvottelija-Yrittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Sanoma Media Finland Oy, Tampere. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus