Duunitori suosittelee
Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö Itä-Suomeen

Ensto Oy

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

Sanoma Media Finland Oy hakee lehtien tuottoisaan uusmyyntiin MYYNTINEUVOTTELIJAA merkittävimmille talousalueille. Paikka on sinulle, joka haluat ansaita hyvin ja myydä SUORAAN Suomen suurimmalle kustantajalle. Lehtivalikoimaamme kuuluu Suomen tunnetuimpia aikakauslehtiä mm. Me Naiset, Kodin Kuvalehti, Aku Ankka, ET-lehti, Suuri Käsityölehti, Gloria ja Cosmopolitan sekä digitaalituotteet (mm. Aku Ankka Lataamo). Työn voit tehdä kotona itsenäisenä yrittäjänä. Tarvitset vain puhelimen. Työssä on eduksi, jos Sinulla on aiempaa kokemusta vastaavasta tehtävästä.

Haemme myyntineuvottelijoita mm. seuraaville paikkakunnille: Pirkanmaa, Helsinki, Turku, Seinäjoki, Vaasa, Oulu, Kauhajoki, Kuopio ja Lappeenranta.

Ota yhteyttä joko puhelimitse 09-1205076 tai 0400-327 416 Jussi Frösén tai sähköpostilla: jussi.frosen@sanoma.com Tutustu myös yrityksemme internet-sivuihin: www.sanoma.com

Web-osoite: http://www.sanomamagazines.fi Työnantaja: Sanoma Media Finland Oy, Tampere Sijainti: Työ useassa osoitteessa tai etätyö Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sop.mukaan Yhteystiedot: Jussi Frösén, Puh: 09-1205076, 0400-327 416, jussi.frosen@sanoma.com Ilmoitus jätetty: 04.10.2016 Haku päättyy: 27.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Työ useassa osoitteessa tai etätyö

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntineuvottelija-Yrittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Sanoma Media Finland Oy, Tampere. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Työ useassa osoitteessa tai etätyö .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa