Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy

Jyväskylä

Aluejohtaja

Delta Auto Oy

Kuopio

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Sanoma Media Finland Oy hakee lehtien tuottoisaan uusmyyntiin MYYNTINEUVOTTELIJAA merkittävimmille talousalueille. Paikka on sinulle, joka haluat ansaita hyvin ja myydä SUORAAN Suomen suurimmalle kustantajalle. Lehtivalikoimaamme kuuluu Suomen tunnetuimpia aikakauslehtiä mm. Me Naiset, Kodin Kuvalehti, Aku Ankka, ET-lehti, Suuri Käsityölehti, Gloria ja Cosmopolitan sekä digitaalituotteet (mm. Aku Ankka Lataamo). Työn voit ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt yrittäjä kauppiaat ja myymälänhoito myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntineuvottelija-Yrittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Sanoma Media Finland Oy, Tampere. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus