Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Ilmoitus jätetty 09.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tervetuloa työyhteisöön, jonka tärkeimmät arvot ovat työhyvinvointi, työn ilo ja asiakastyytyväisyys. Eikä vain sanoina paperilla vaan oikeasti. Tervetuloa tekemään puhelinmyyntiä, jossa saat oikeasti tehdä työsi vapaasti ilman että joku hengittää koko ajan niskaasi. Nuorisopalvelu Balanssi on nuorten hyvinvointiin ja elämäntaitoihin keskittyvä yritys. Toteutamme kouluilla ympäri Suomea nuorten elämänhallintaa tukevia teemapäiviä. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyntialan tehtävät Turku myyntialan tehtävät Turku .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntineuvottelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.10.2016 ja sen on julkaissut Nuorisopalvelu Balanssi. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku , osoitteessa Linnankatu 45, 20100 TURKU .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa