Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Opiskelija kaipaatko rahaa ? Nyt sitä olisi tarjolla. Iltavuoromme kaipaa hyviä tyyppejä tekemään kovaa tulosta. Alkuun myytävinä tuotteina lehdet, muutakin löytyy ajanmittaan. Koulutamme tehtävään, sovitamme työajat opiskelusi kanssa yhteen. Pääasia, että olet positiivinen, ulospäin suuntautunut ja ahkera. Soita arkisin 045-1707024 Raimo 13-20 ja myy itsesi meille töihin.

Työnantaja: Jalin Puhelin oy Sijainti: Hämeenpuisto 43-45 L 2, 33200 TAMPERE Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Heti tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Raimo Laakso, 0451707024, raimo.laakso@jalinpuhelin.fi www.jalinpuhelin.fi Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Hämeenpuisto 43-45 L 2, 33200 TAMPERE

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntineuvottelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Jalin Puhelin oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Hämeenpuisto 43-45 L 2, 33200 TAMPERE .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa