Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Työpaikkakuvaus

Aloitamme Kodikas -lehden mediamyynnin 3.10.2016 . Kodikas on uusi alkuvaiheessa veloituksetta omakotitalouksiin jaettava laadukas aikakauslehti. Tarvitsemme mediamyyntiin lehden lanseeraukseen 1-3 mediakonsulttia kokopäiväiseen jatkuvaan työsuhteeseen.
Jos olet myyntitaitoinen (ei välttämättä mediamyynti kokemusta) tai sellaiseksi haluava. Ota yhteys ja varaa aika työhaastatteluun.

Työnantaja: Magentia Viestintä Oy Sijainti: Hämeenpuisto, 23A10, 33210 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 03.10.2016, sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Timo Törmälä 050 431 6015 timo.tormala@magentia.fi Ilmoitus jätetty: 14.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Hämeenpuisto, 23A10, 33210 TAMPERE

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntineuvottelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.09.2016 ja sen on julkaissut Magentia Viestintä Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Hämeenpuisto, 23A10, 33210 TAMPERE .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa