Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Työpaikkakuvaus

Pez Media Oy on täysin suomalainen b2c sekä b2b myynnin ammattilaisyritys, joka toimii kolmella paikkakunnalla: Helsingissä, Tampereella ja Lahdessa. Tärkeitä arvojamme ovat luottamus, avoimuus ja tuloksellisuus. Tuotteita meiltä löytyy mm. teknokemian, liikunnan- ja hyvinvoinnin sekä elämänsuojelun aloilta ja työkaluinamme ovat alan uusimmat laitteet ja ohjelmistot. Esimiehemme omaavat pitkän kokemuksen Call Center maailmasta ja heidän tehtävänään on tehdä työilmapiiristä positiivinen ja kannustava.

Etsimme nyt viittä osa-aikaista myyntineuvottelijaa päivä- tai iltavuoroon (09-15:30) tai (15:30-20:30) Tampereen toimistoon .Osa-aikaisena sinulla on joustavat työajat, ja työvuorot voit itse valita menojesi mukaan. Odotamme osa-aikaiselta myyntineuvottelijalta minimissään 15h töitä/ viikko. Työ sopii hyvin esim. opiskelijoille koulun ohella tai urheilijoille harrastusten rinnalle. Osa-aikaisuus sopii myös toiseksi työksi, jos haluat nostaa kuukausitulojasi korkeammalle! Call Center kokemus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä, sillä annamme kaikille kattavan koulutuksen, josta on hyötyä myös tulevaisuudessa. Meillä on myös mahdollista suorittaa myynnin ja asiakaspalvelun merkonomin tutkinto oppisopimuskoulutuksen kautta.

Työtehtäviin kuuluu:

-tuotteiden/ palveluiden markkinointi
-tilauskäsittely järjestelmiin
-asiakkuuksien ylläpitovaiheet

Edellytämme hakijalta:

-Ahkeraa ja positiivista asennetta
-Sosiaalisia taitoja
-Periksiantamattomuutta
-Tuloshakuisuutta

Palkkamallimme on kilpailukykyinen, sillä maksamme työstäsi aina 8 € tuntipalkan ja tämän päälle kannustavaa provisiota kannattavasta tuloksesta. Meillä on nouseva tuntipalkka. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ticket duo:n lounassetelit (arvo 7,5€) työsuhde-etuna. Järjestämme myös aika-ajoin kilpailuita, joista on mahdollisuus voittaa rahanarvoisia palkintoja. Meillä on mahdollista edetä myös esimiestehtäviin, jos olet huipputekijä!

Joten laitathan rohkeesti hakemusta tulemaan osoitteeseen benjamin@pezmedia.fi

Työnantaja: PEZ Media Oy Sijainti: 33200 TAMPERE Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: Heti sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Pez Media oy Toimistopäälikkö Benjamin Leslie benjamin@pezmedia.fi Ilmoitus jätetty: 08.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 33200 TAMPERE

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiakas ja myyntineuvottelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 08.08.2016 ja sen on julkaissut PEZ Media Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33200 - Tampere , osoitteessa 33200 TAMPERE .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa