Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Puutarhuri

Kuntec Oy

Turku

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Työpaikkakuvaus

B2B Myyntineuvottelija, osa-aikainen

HT Motorace Oy järjestää Stadion Snowcross-tapahtuman Helmikuussa 2017. Tapahtuma on suomen suurin moottorikelkkatapahtuma ja yksi suurimmista talvitapahtumista Pohjois-Suomessa talvella 2017.

Tapahtuman yhteydessä järjestetään yleisölle ilmaiset Winter Expo -messut.
Etsimme palvelukseemme provisiopalkkaista b2b myyjää kasvattamaan mainostajien määrää tapahtumassamme, sekä myymään messuosastoja Winter Expo -messualueelle.

Tehtävänkuvaus
Tehtävänäsi on tarjota tapahtumaan mainosmahdollisuuksia, sekä myydä messuosastoja yrityksille. Työ on puhelin- ja neuvottelutyötä. Työ tapahtuu kotikonttoristasi käsin.
Tehtävä on määräaikainen tapahtumaan saakka.

Odotamme sinulta
Kokemusta b2b myynnistä, sekä pitkäjänteisyyttä asiakashankinnassa. Odotamme hakijalta päättävää, loppuunsaattavaa ja tuloshakuista asennetta, sekä innokasta, oma-aloitteista ja yrittäjähenkistä otetta. Osaat kiteyttää ja esittää ratkaisuehdotuksesi ymmärrettävästi sekä viedä kaupat päätökseen.
Tehtävä soveltuu myös mainiosti täytetehtäväksi toiminimellä toimivalle myyntiedustajalle.

Työ sopii loistavasti lisätuloksi vaikkapa opiskelun, eläkkeen tms. oheen.
Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työnantaja: HT Motorace Oy Sijainti: 90100 OULU Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä Yhteystiedot: Heikki Aitto-oja 040-760 6637 info@snowcrossoulu.com www.snowcrossoulu.com Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 90100 OULU

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntineuvottelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut HT Motorace Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 90100 - Oulu , osoitteessa 90100 OULU .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa