Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Oletko etsimässä uutta uraa vai pitäisikö muuten vain päästä talveksi lämpimään? Nyt siihen on mahdollisuus!

Töihin Ulkomaille-verkosto tuo yhteen ulkomaiden edullisemman elintason ja suomaisen reilun palkkauksen. Toimipisteitämme ovat mm. Barcelona, Thaimaa ja Kamboza jossa työllistämme jo toistakymmentä myynnin ammattilaista.

Etsimme nyt suomen ja ruotsin kielen osaajia Barcelonan upeimman kadun, Rambla del Poblenoun välittömässä läheisyydessä sijaitsevaan, erittäin suureen ja moderniin toimistoon, johon mahtuu puhelinmyynnin ammattilaisia useita kymmeniä. Toimistolta matkaa rannalle on kävellen 5 minuuttia.

Hakijalta odotamme kokemusta myyntityöstä, kovaa asennetta ja myyntihenkisyyttä. Kokemattomat sekä tavoitteellista myyntiä pelkäävät myyjät ei meillä pärjää, todistetusti.

Kokemus ulkomailla asumisesta ja matkustamisesta ei ole pakollinen, mutta katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle markkinoiden parhaat tuotteet, mukavan, jatkuvan projektin, jossa myyjämme rakentavat asiakassuhteita ja tilauksia poikii koko ajan jatkossa eli näin tulosi nousevat kumulatiivisesti.

Lähetä cv, sekä vapaamuotoinen sähöpostilla rekry@tehokem.fi.

Verkkosivut toihinulkomaille.info aukeaa lähiaikoina, valmistuvat sivut näet täältä: http://www.i-m.mx/toihinulkomaille/Toihinulkomaille/

Työnantaja: Fintransinex LTD Sijainti: 08005 Barcelona, Espanja Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Paul Nurminen Mailto: rekry@tehokem.fi Puhelin FIN: 09 2316 3420 Puhelin ES: 632 915 663 Ilmoitus jätetty: 03.10.2016 Haku päättyy: 04.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 08005 Barcelona, Espanja

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntineuvottelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Fintransinex LTD. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla El Barcelonès , osoitteessa 08005 Barcelona, Espanja .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa