Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Työpaikkakuvaus

Kiinnostaako työ ulkomailla? Löytyykö halukkuutta ja luonnetta menestyä myyntityössä ja työskennellä Suomen arvokkaimman brändin omaavan yrityksen yhteistyökumppanilla, missä onnistumisesta palkitaan? Mikäli vastasit näihin kysymyksiin kyllä" olet tervetullut meille!

Haemme innokkaita ja motivoituneita B2C-puhelinmyyjiä Tallinnan toimistoomme myymään Soneran tuotteita ja palveluita! Työtä tehdään suomen kielellä ja kaikki puhelut soitetaan Suomeen. Hakijalta odotetaan erittäin hyvää suomen kielen taitoa ja halu onnistua myyntityössä. Aiempi kokemus myyntityöstä katsotaan hakijan eduksi, mutta ei ole pakollista.

Tarjoamme pohjapalkkaa ja motivoivaa provisiota ja autamme myös asunnon sekä oleskeluluvan (virolaisen ID-kortin) hankkimisessa. Toimistomme sijaitsee noin 5-10 min matkan päässä Tallinnan ydinkeskustasta osoitteessa Saku 13 A. Työsuhteessa noudatetaan Viron lainsäädäntöä. Mikäli olet kiinnostunut tai heräsi kysymyksiä, ota heti yhteyttä sähköpostitse: carl.rajalin@baltictouch.com, tai soita numeroon +372 56280869 Carl Rajalin!

Työnantaja: Manhattan Securities OÜ Sijainti: Saku 13 A, 11314 Tallinn, Viro Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Carl Rajalin, Puh: +37256280869, Site Manager, carl.rajalin@baltictouch.com Hakemukset: carl.rajalin@baltictouch.com Ilmoitus jätetty: 30.09.2016 Haku päättyy: 27.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Saku 13 A, 11314 Tallinn, Viro

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntineuvottelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Manhattan Securities OÜ. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Saku 13 A, 11314 Tallinn, Viro .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa