Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Business Development Manager

Nebula Oy

Helsinki

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

Haemme kustannusliiketoiminnasta kiinnostuneita, aktiivisia ja yrittäjähenkisiä myyntineuvottelijoita joukkoomme.

Jos olet jo kokenut työelämässäsi lähes kaiken mahdollisen ja haluat päättää työaikasi ja menemisesi itsenäisesti, kuitenkin asiakaslähtöisesti ja tulosvastuullisesti, tai olet nuori ja nälkäinen "myyntisiipien kantavuutta" kokeileva ja sitä oikeaa työpaikkaa vielä hakeva myyjä, niin voit olla etsimämme henkilö.

Lähetä hakemus, niin otamme yhteyttä keskustellaksemme lisää tarjoamastamme mahdollisuudesta toimia paino- ja kustannusalan tuotteiden ennakkoluulottoman toimijan palveluksessa/kanssa. Työ voi olla täyspäiväistä tai myös osa-aikaista. Syksyn 2016 aikana tavoitteenamme on vahvistaa myyntiorganisaatiotamme 2-4 henkilöllä.

Asuinpaikkakuntasi voi sijaita missä päin Suomea tahansa mutta haemme ensisijaisesti lisää myyntivoimaa Oulun ja Kajaanin talousalueille. Myyntialueena voi olla koko Pohjois-Pohjanmaan tai Kainuun alue.

Emme valitettavasti pysty vastaamaan puhelintiedusteluihin avoimiin työpaikkoihin liittyvissä kysymyksissä. Hyville henkilöille on aina tarvetta ja siksi olemme halukkaita keskustelemaan juuri sinulle sopivasta työn luonteesta, aloittamisaikataulusta sekä sitoutumisasteestasi Ou-Vel Oy:n toimintaan ja sen menestykseen.

Ou-Vel Oy on kotimainen perheyritys, jonka toiminta perustuu yhteiseen tekemiseen, yli rajojen näkemiseen, avoimeen ja pitkäjänteiseen yhteistyöhön, uusien ideoiden ja toimintamallien aktiiviseen etsimiseen asiakkaiden ja oman yrityksen hyväksi sekä toisten ihmisten kunnioittamiseen, arvostukseen ja luottamukseen.

Tutustu yritykseemme tarkemmin osoitteessa www.ouvel.fi

Web-osoite: http://www.ouvel.fi/etusivu/ Työnantaja: Ou-Vel Oy Sijainti: Työ useassa osoitteessa tai etätyö Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sop.muk. Yhteystiedot: jukka.isotalo@ouvel.fi Hakemukset: jukka.isotalo@ouvel.fi Ilmoitus jätetty: 23.09.2016 Haku päättyy: 13.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Työ useassa osoitteessa tai etätyö

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntineuvottelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 23.09.2016 ja sen on julkaissut Ou-Vel Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 13.11.2016. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Työ useassa osoitteessa tai etätyö .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa