Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakaslähtöistä myyntineuvottelijaa, jolta löytyy aitoa halua ratkaista asiakkaiden ongelmia. Työ on yritysmyyntiä jossa määrä ei korvaa laatua, joten emme hae ns. "luukutusmyyjiä" palvelukseemme. Kiinteän kuukausipalkan päälle maksamme hyvät provisiot ja bonukset, ja palkkamalleistamme saat valita juuri sinun elämäntilanteeseesi sopivan vaihtoehdon. Tarjoamme kattavan perehdytyksen tuotteeseemme sekä ennen kaikkea työpaikan jossa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Nokia myyjät ja kassahenkilöt Nokia myyntialan tehtävät Nokia asiakasneuvonta Nokia myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät asiakasneuvonta Nokia .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiakaslähtöinen myyntineuvottelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut SF Turvaverkko Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Nokia .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa