Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy

Jyväskylä

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 21.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kajaanin toimistolla on avoimea kaksi kokoaikaisen työntekijän paikkaa. Työntekijänä meillä työskentelet kykyjesi mukaan joko yritys-tai kuluttajakampanjoiden parissa . - hankit uusia asiakkaita telemarkkinoinnin keinoin, käyttämällä nykyaikaista soittojärjestelmää - kokemuksen karttuessa pääset hoitamaan myös olemassa olevia asiakassuhteita. - pääset osaksi ammattitaitoista ja pitkään meillä työskennellyttä työyhteisöä - saat kattavan ja jatkuvan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyntialan tehtävät Kajaani myyntialan tehtävät Kajaani .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntineuvottelija kuluttajamyyntiin, on ilmoitettu mol -palvelussa 21.09.2016 ja sen on julkaissut Kainuun MediaCenter Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kajaani .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus