Duunitori suosittelee
Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Ilmoitus jätetty 11.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme lisävahvistusta Matkailupalveluiden myyntitiimiimme. Toimeksiantajamme, Suomen Turisti-Info on Suomen johtava matkailualan portaali. Turisti-info julkaisee tunnettuja matkailualan oppaita, sekä ylläpitää kattavaa internetsivustoa, sekä matkailijan puhelinpalvelulinjaa. Työntekijänä meillä työskentelet osana kokenutta ja ammattitaitoista tiimiä. - hankit uusia asiakkaita telemarkkinoinnin keinoin. Työ suoritetaan käyttämällä nykyaikaista, tietokonepohjaista soittojärjestelmää - kokemuksen karttuessa pääset hoitamaan myös ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyntialan tehtävät Kajaani myyntialan tehtävät Kajaani .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntineuvottelija matkailupalveluihin, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.08.2016 ja sen on julkaissut Kainuun MediaCenter Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kajaani .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus