Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Ilmoitus jätetty 09.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Myyntineuvottelija PEC Finland Oy Työtehtävä: Urheilun Unelma-Arpa myyntineuvottelija, Kokoaikatyö, Helsinki Kokopäiväiseksi työntekijäksi Oletko myyntihenkinen, puhelias ja kiinnostunut mahdollisuudesta tehdä suurtakin pankkia? Tule meille töihin! Ensimmäinen kokopäiväinen työ? Me Pec Finlandilla haluamme tuoda työntekijöillemme kattavan koulutuksen myyntiin, joten muuta kuin intoa ei tarvita työn aloittamiseksi. Tarjoamme hyvän pohjan tulevaisuudelle intensiivisen koulutuksen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kesätyö Helsinki kesätyö Munkkivuori() kesätyö Helsinki kesätyö Munkkivuori() myyntialan tehtävät Helsinki myyntialan tehtävät Munkkivuori() kesätyö Helsinki kesätyö Munkkivuori() kesätyö kesätyö myyntialan tehtävät kesätyö Helsinki Munkkivuori() .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntineuvottelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.10.2016 ja sen on julkaissut Pec Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 22.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa