Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Software Developer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Software Test Engineer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 09.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Myyntineuvottelija PEC Finland Oy Työtehtävä: Urheilun Unelma-Arpa myyntineuvottelija, Kokoaikatyö, Helsinki Kokopäiväiseksi työntekijäksi Oletko myyntihenkinen, puhelias ja kiinnostunut mahdollisuudesta tehdä suurtakin pankkia? Tule meille töihin! Ensimmäinen kokopäiväinen työ? Me Pec Finlandilla haluamme tuoda työntekijöillemme kattavan koulutuksen myyntiin, joten muuta kuin intoa ei tarvita työn aloittamiseksi. Tarjoamme hyvän pohjan tulevaisuudelle intensiivisen koulutuksen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kesätyö Helsinki kesätyö Munkkivuori() kesätyö Helsinki kesätyö Munkkivuori() myyntialan tehtävät Helsinki myyntialan tehtävät Munkkivuori() kesätyö Helsinki kesätyö Munkkivuori() kesätyö kesätyö myyntialan tehtävät kesätyö Helsinki Munkkivuori() .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntineuvottelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.10.2016 ja sen on julkaissut Pec Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 22.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa