Duunitori suosittelee
Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Kooditaikuri, Taikala Oy

Studentwork

Espoo

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme

Myyntineuvottelijaa

Tässä työ, jota voit tehdä mistä vaan, toimistoltamme tai vaikka kotoasi käsin.
Olet hakemamme henkilö, mikäli olet aktiivinen tuloksentekijä sekä sinulla on aito halu tehdä kauppaa. Rakastat haasteita ja aistit asiakkaan tarpeet pintaa syvemmältä. Hyvän tilannetajun omaavana ja liiketoimintaa ymmärtävänä henkilönä muokkaat myyntitilanteen kunkin asiakkaan tarpeita tukevaksi.
Arvostamme vahvoja viestinnällisiä taitoja sekä hyvää soveltamiskykyä myynnissä. Olet jo kokemusta myynnistä hankkinut eteenpäin pyrkivä henkilö. Lakia ei tarvitse tuntea.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä nopeasti kasvavassa innovatiivisessa yrityksessä, jossa pääset toteuttamaan taitojasi mielenkiintoisten tuotteiden parissa. Koulutamme tehtävään. Palkkamme on parempi kuin myyntialalla yleensä. Pyydämmekin sinua esittämään palkkatoivomuksesi. Työsuhde on vakituinen, joustamme työajoissa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, me autamme Sinua menestyksen tiellä!

Web-osoite: http://www.asiakasturva.fi/ Työnantaja: Lakiasiaintoimisto Asiakasturva Oy Sijainti: Mikkolantie 1 b, 00640 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti Yhteystiedot: asiakasturva.rekry@gmail.com Ilmoitus jätetty: 03.10.2016 Haku päättyy: 03.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Mikkolantie 1 b, 00640 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntineuvottelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Lakiasiaintoimisto Asiakasturva Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Mikkolantie 1 b, 00640 HELSINKI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa