Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy

Jyväskylä

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Lendo on Pohjoismaiden johtava lainanvälittäjä ja osa Schibsted-konsernia, joka on Pohjoismaiden suurin mediakonserni.Tällä hetkellä Schipstedillä on yhteensä noin 7700 työntekijää.

Haemme kahta Myyntineuvottelijaa

Työhösi kuuluu asiakkaiden kontaktointi puhelimitse. Sinut tullaan perehdyttämään myös asiakaspalvelutiimimme toimintaan.

Olethan joustava ja mukautuva sekä sopivasti kilpailu -ja myyntihenkinen, unohtamatta hyviä asiakaspalvelutaitoja. Pärjäät sujuvasti suomeksi ja myös englannin kielen taitosi tulee olla hyvällä tasolla. Ruotsinkielentaito katsotaan eduksi.
Arvostamme reippautta ja oma-aloitteisuutta. Koeaikana tarjoamme sinulle vähintään 2000 euron takuupalkan.

Tarjoamme sinulle työpaikan upeilla puitteilla Helsingin ydinkeskustasta hyvillä eduilla ja mukavilla työkavereilla.

Emme valitettavasti ehdi vastata puhelinkyselyihin, mutta olemme sinuun yhteydessä heti, jos hakemuksesi puhuttelee meitä.

Web-osoite: http://www.lendo.fi Työnantaja: Lendo Oy Sijainti: Keskuskatu B, 7.krs, 00100 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Satu Arasmo, satu.arasmo@lendo.fi Ilmoitus jätetty: 29.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Keskuskatu B, 7.krs, 00100 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntineuvottelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Lendo Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Keskuskatu B, 7.krs, 00100 HELSINKI .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus