Duunitori suosittelee
Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Työpaikkakuvaus

Tuon työtä Jätkäsaareen!

Avasin uuden yrityskoulutuksiin keskittyneen toimiston Heino Kasken kadulle Saukontorille.

Etsin nyt avattuun toimistoon uutta energistä tiimiä, joiden jäseniltä toivon tiimihenkeä, tuloshakuisuutta ja etenkin asennetta. Kontaktoimme yritysasiakkaita ja tarjoamme heille koulutuspalveluita.

Olen osana tiimiä - opetan taidot ja varmistan, että myös Sinä pääset huippusuorituksiin joka päivä ja samalla saat työsi hedelmästä kunnon siivun myös itsellesi. Tiedän, että olen huipputyyppi ja saan Sinutkin menestymään.

Taustalla on EDURUN / Uudenmaan Koulutuskeskus Oy, joka on 2014 perustettu korttikoulutuksiin ja yritysvalmennuksiin keskittynyt keskisuuri ja vakavarainen yhtiö. Kouluttajia on jo yli 30 henkeä joka puolella Suomea.

Soita mulle +358 50 595 2466, Teemu tai meilaa tietoa itsestäsi teemu.paloranta@edurun.fi

Web-osoite: http://www.koulutuskeskus.com Työnantaja: Uudenmaan Koulutuskeskus Oy Sijainti: Heino Kasken katu 2D 111 Saukontori, 00180 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti/Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Teemu Paloranta 050 595 2466 teemu.paloranta@edurun.fi www.koulutuskeskus.com Ilmoitus jätetty: 06.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Heino Kasken katu 2D 111 Saukontori, 00180 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Koulutusmyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.09.2016 ja sen on julkaissut Uudenmaan Koulutuskeskus Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Heino Kasken katu 2D 111 Saukontori, 00180 HELSINKI .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa