Duunitori suosittelee
Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Työpaikkakuvaus

Myyntijohtaja johtaa, suunnittelee ja koordinoi yrityksen myyntitoimintaa. Voi vastata myös markkinointitoiminnasta. Suunnittelee mm. myynti- ja markkinointiohjelmia, hinnastoja, toimitusehtoja ja myyntimenetelmiä. Johtaa myyntihenkilöstöä, tekee hallinnollisia töitä ja edustaa yritystä erilaisissa tapahtumissa.

An ideal applicant will have existing relationships and past clients you could bring to advertise on the station. TV and Radio sales experience is an ideal applicant.

Työnantaja: Love FM OY Sijainti: 33200 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 15.08.2016, välittömästi Yhteystiedot: Please whatsapp message or email in English about why you are a good sales person or more important mention you have potential advertisers or ideas. You can apply for this posistion till September 8th 2016. 0449687888 Ilmoitus jätetty: 08.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 33200 TAMPERE

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntijohtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 08.08.2016 ja sen on julkaissut Love FM OY. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33200 - Tampere , osoitteessa 33200 TAMPERE .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa