Duunitori suosittelee
Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Työpaikkakuvaus

Myyntijohtaja johtaa, suunnittelee ja koordinoi yrityksen myyntitoimintaa. Voi vastata myös markkinointitoiminnasta. Suunnittelee mm. myynti- ja markkinointiohjelmia, hinnastoja, toimitusehtoja ja myyntimenetelmiä. Johtaa myyntihenkilöstöä, tekee hallinnollisia töitä ja edustaa yritystä erilaisissa tapahtumissa.

Business to business, Door-to-Door business experience needed. Experience in radio and TV especially helpful. You will selling airtime to customers to have their commercials air on Love FM in Tampere.

Työnantaja: Love FM OY Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 09.09.2016, välittömästi Yhteystiedot: Please email media@lovefm.fi Please write your message in English. Please send a email mentioning your sales experience. Especially, if you have radio and TV advertising experience. Ilmoitus jätetty: 08.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntijohtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 08.09.2016 ja sen on julkaissut Love FM OY. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa