Duunitori suosittelee
Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Työpaikkakuvaus

VM-Carpet Oy on pitkät perinteet omaava lappajärveläinen perheyritys. Mattotehtaamme on perustettu vuonna 1973. Mattojemme korkea laatu syntyy tekniikalla, ammattitaidolla ja elämän perusarvoilla. Meillä on tehtaanmyymälä Vantaalla ja lisäksi yli 200 jälleenmyyjää ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin yritykseemme osoitteessa www.vm-carpet.fi.

Haemme nyt kasvuamme vauhdittamaan MYYNTIJOHTAJAA

Tehtävänäsi on vastata kokonaisvaltaisesti yrityksemme markkinoinnista sekä myynnin kasvattamisesta. Tuot systematiikkaa myynnin suunnitteluun, johtamiseen ja seurantaan. Sparraat ja koulutat myyntitiimiämme jatkuvasti parempiin tuloksiin. Teet itsekin asiakastyötä osallistumalla avainasiakkuuksien kehittämiseen sekä viennin toimenpiteisiin. Toimipisteesi sijaintapaikka on joustavasti neuvoteltavissa. Tehtävä edellyttää viikoittaista matkustamista.

Olet tavoitteellinen ja energinen myynnin johtamisen ammattilainen. Sinulla on näyttöjä omasta menestyksellisestä myyntityöstä, kokemusta myynnin kehittämisestä ja laajat sidosryhmäverkostot toimialaltamme. Viennin kokemus katsotaan eduksi. Vuorovaikutustaitoisena persoonana pidät ihmisten kanssa työskentelystä ja edustat yritystämme uskottavasti erilaisissa tilanteissa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää
- kaupallista koulutusta
- nykyaikaisen markkinoinnin tuntemusta
- kokemusta myynnistä, myynnin johtamisesta sekä jälleenmyyjien ja ketjujen kanssa toimimisesta
- toimialaymmärrystä ja sidosryhmäverkostoja

Tarjoamme sinulle
- monipuolisen ja vastuullisen roolin myynnin kehittämisessä
- alalla tunnetun brändin sekä laadukkaat tuotteet
- ammattitaitoisen organisaation tuen
- kilpailukykyisen, tuloksiin sidotun palkkauksen

Web-osoite: http://www.lakeusrekry.fi Työnantaja: Lakeusrekry Oy Sijainti: 15100 LAHTI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Hakuprosessia hoitaa Lakeusrekry Oy. Tiedustelut puhelimitse Tuomo Ojala, p. 045 878 5550. Ilmoitus jätetty: 03.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 15100 LAHTI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntijohtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Lakeusrekry Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 15100 - Lahti , osoitteessa 15100 LAHTI .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa