Duunitori suosittelee
Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Työpaikkakuvaus

WIHURI TEKNINEN KAUPPA

Wihuri on teollisuutta ja kauppaa harjoittava kansainvälinen suomalainen monialakonserni. Wihurin neljä toimialaa ovat pakkausteollisuus, päivittäistavaratukkutoiminta, tekninen kauppa ja liikelentotoiminta. Konsernin liikevaihto on noin 1,9 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 5 100.

Wihuri Oy Tekninen Kauppa on voimakkaasti ratkaisuliiketoimintaan keskittynyt teknisen kaupan asiantuntija. Olemme osa kansainvälistä suomalaista Wihuri-konsernia ja toimineet useiden vuosikymmenien ajan alamme luotettuna yhteistyökumppanina Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme innovatiivisia kokonaisratkaisuja parantaaksemme heidän liiketoimintojaan.

Myyntihenkinen Cat-markkinointipäällikkö

Oletko sinä etsimämme konemyynnin tunteva, myyntihenkinen ja markkinointistrategiat hallitseva viestintätaituri? Onko sinulla lisäksi vahva kiinnostus käytännön tekniikkaan, etkä pelkää välillä upottaa kentällä käsiäsi saveen?

Haemme sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan Wihurin Teknisen Kaupan Caterpillar-tuotteiden ja -palveluiden markkinointia, toimien tiiviissä yhteistyössä Cat-myyntimme, muun markkinointihenkilöstömme sekä Caterpillarin kansainvälisen organisaation kanssa. Tehtävä on Wihurin Teknisessä Kaupassa uusi, ja raportoit siinä suoraan Teknisen Kaupan Cat-liiketoiminnan johtajalle.

Olet myynti- tai markkinointitehtävissä jo vaikuttavia näyttöjä hankkinut ja osaat taitavasti yhdistää markkinoinnin kaikki osa-alueet tukemaan myyntitoimintoja. Sinulla on kokemusta ratkaisuliiketoiminnasta ja tiedät milloin ja miten viedä liidi eteenpäin. Viestintätaitosi ovat erinomaiset ja ajankäyttösi, organisointikykysi ja tilannetajusi ovat huippuluokkaa. Ulospäinsuuntautuneena ja sosiaalisesti taitavana teet positiivisella energialla ja luontevasti yhteistyötä asiakkaidemme, yhteistyökumppaneidemme ja muiden sidosryhmiemme kanssa. Pidät langat käsissäsi tilanteessa kuin tilanteessa ja hallitset tarvittaessa juuri oikeat korjausliikkeet.

Tässä tehtävässä:

- suunnittelet, toteutat ja kehität viestintästrategioita

- organisoit ja seuraat markkinointikampanjoita sekä analysoit ja raportoit niiden tuloksia

- käsittelet liidejä, määrittelet niiden mahdollisuuksia ja ohjaat ne tehokkaasti eteenpäin
- tuet Cat-myyntiämme aktiivisesti myynnin suunnittelussa ja seurannassa

- toteutat asiakastapahtumia yhteistyössä Cat-myynnin sekä muun markkinointimme kanssa

- osallistut monipuolisesti markkinointimateriaalin suunnitteluun ja toteutukseen

- vastaat markkinointibudjetin laadinnasta ja seurannasta.

Odotamme sinulta

- vähintään AMK-tason koulutusta ja näyttöjä tuloksellisesta B2B-ratkaisumyynnistä

- ymmärrystä myynti- ja markkinointistrategioiden yhdistämisestä osaksi kannattavaa liiketoimintaa

- kokemus konemyynnistä tai vastaava käytännön kokemus esim. työkoneiden parista katsotaan eduksi

- innostusta, oivallusta ja uskallusta näkemystesi toteuttamiseen

- pitkäjänteisyyttä sekä kiinnostusta myös hallinnollisiin tehtäviin

- erittäin sujuvaa suomen ja englannin taitoa, ruotsin kielitaito ja muu kielitaito on eduksi

- ERP- ja CRM-järjestelmien tuntemusta ja käyttökokemusta

- erinomaisia, ajan tasalla olevia IT-taitoja.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen ja haasteellisen tehtäväkokonaisuuden alan suurimman konevalmistajan tuotteiden parissa, monipuolisen ja mielenkiintoisen asiakaskentän sekä näköalapaikan suomalaisessa kansainvälisessä monialakonsernissa.

Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteessa www.talente.fi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 3.11.2016. Lisätietoja tehtävästä antaa Talenten rekrytointikonsultti Terhi Airas, puh. 040 7000 204.

TALENTE Rekrytointipalvelut joustavasti ja ammattitaidolla.

Web-osoite: http://www.talente.fi Työnantaja: Talente Consulting Oy Sijainti: 01510 VANTAA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sovitaan erikseen. Yhteystiedot: Talente Consulting Oy, Sahaajankatu 35 B, 00880 HELSINKI Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 03.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 01510 VANTAA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Markkinointipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Talente Consulting Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01510 - Vantaa , osoitteessa 01510 VANTAA .

Yhteistyössä

Aviapolis-alueen työpaikat

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa