Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Työpaikkakuvaus

MYYNTIESITTELIJÄ

Anfi del Mar on viiden tähden lomakeskus ja Euroopan menestynein lomaomistuskohde. Haemme nyt täydennystä myyntitiimiimme, äidinkielenä suomi. Aikaisempi kokemus alalta ei välttämätön. Yritys tarjoaa sekä alku- että jatkokoulutuksen. Korvaamme matkakulut 300 euroon asti ja tarjoamme 8 viikon ilmaisen majoituksen. Sopimusehdot; espanjalainen 3 kuukauden määräaikainen työsopimus (3kk + 3kk). Pohjapalkan lisäksi komissiot ja kannustimet. Hakemukset CV:n kanssa mieluiten joko englanniksi tai espanjaksi osoitteeseen anfijobs@anfi.es viitteellä EURES.
Lisätietoa antaa Minna Kauppila: (+34) 654 206424. Tutustu meihin www.anfi.com

Web-osoite: http://www.anfi.com Työnantaja: Anfi Sales SL Sijainti: Barranco de la Verga s/n, 35120 Arguineguin, Spain, Espanja Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Minna Kauppila: (+34) 654 206424 Ilmoitus jätetty: 22.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Barranco de la Verga s/n, 35120 Arguineguin, Spain, Espanja

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiesittelijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 22.08.2016 ja sen on julkaissut Anfi Sales SL. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Barranco de la Verga s/n, 35120 Arguineguin, Spain, Espanja .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa