Duunitori suosittelee
Aluemyyjä lämpöpumppu-tuotteiden myyntiin

Adecco Finland

Finland

Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

Kuorma-automyyjä Veholle Seinäjoelle

Adecco Finland

Finland

Asiakaspalveluhenkisiä vuokraamomyyjiä Tuusulaan

Adecco Finland

Finland

Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

CUSTOMER SERVICE SPECIALIST

Nets

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Uudistamme toimintaamme, ja haemme Porvooseen uuteen työvuoroon 5-6 arvoteosedustajaa Suomen 100-vuotisjuhlavuoden kirjojen myyntiin. Edustamme tunnettujen kirjankustantajien WSOY:n ja Tammen kirjoja sekä arvo- ja suurteoksia, ja myymme kirjoja valmiisiin kanta-asiakasrekisteriosoitteisiin. Tarjoamme vakituista kaksivuorotyötä. Työssä on mukavat työajat, ainoastaan 5 h/pv. Viihtyisät toimistotilamme sijaitsevat Porvoon keskustassa WSOY:n talossa. Maksamme työehtosopimuksen mukaisen palkan. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut myymälätehtävät Porvoo myyjät ja kassahenkilöt Porvoo muut myymälätehtävät myyjät ja kassahenkilöt .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Arvoteosedustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Kauppahuone Dolgoruki. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee Porvoo .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus