Duunitori suosittelee
Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Uudistamme toimintaamme, ja haemme Porvooseen uuteen työvuoroon 5-6 arvoteosedustajaa Suomen 100-vuotisjuhlavuoden kirjojen myyntiin. Edustamme tunnettujen kirjankustantajien WSOY:n ja Tammen kirjoja sekä arvo- ja suurteoksia, ja myymme kirjoja valmiisiin kanta-asiakasrekisteriosoitteisiin. Tarjoamme vakituista kaksivuorotyötä. Työssä on mukavat työajat, ainoastaan 5 h/pv. Viihtyisät toimistotilamme sijaitsevat Porvoon keskustassa WSOY:n talossa. Maksamme työehtosopimuksen mukaisen palkan. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Porvoo muut myymälätehtävät Porvoo myyjät ja kassahenkilöt Porvoo myyjät ja kassahenkilöt muut myymälätehtävät myyjät ja kassahenkilöt Porvoo .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Arvoteosedustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Kauppahuone Dolgoruki. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 06100 - Porvoo .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus