Duunitori suosittelee
Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Olemme erilainen puhelinmyyntitoimisto ja haemme uutta 5-6 arvoteosedustajan myyntiryhmää Suomen 100-vuotisjuhlavuoden kirjojen myyntiin. Tarjoamme vakituista kaksivuorotyötä. Työssä on hyvä mahdollisuus edetä aina esimiestehtäviin asti. Edustamme tunnettujen kirjakustantajien WSOY:n ja Tammen kirjoja sekä arvo- ja suurteoksia, ja myymme niitä valmiisiin kanta-asiakasrekisteriosoitteisiin. Työssä on mukavat työajat, ainoastaan 5 h/pv. Maksamme työehtosopimuksen mukaisen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Lahti muut myymälätehtävät Lahti myyjät ja kassahenkilöt Lahti myyjät ja kassahenkilöt muut myymälätehtävät myyjät ja kassahenkilöt Lahti .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Arvoteosedustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Kauppahuone Dolgoruki. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 15100 - Lahti .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa