Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Olemme erilainen puhelinmyyntitoimisto ja haemme Kouvolaan uutta 5-6 henkilön myyntiryhmää Suomen 100-vuotisjuhlavuoden kirjojen myyntiin. Myymme kirjoja valmiisiin kanta-asiakasrekisteriosoitteisiin. Työssä on mukavat työajat, ainoastaan 5 h/pv. Viihtyisät toimistotilamme sijaitsevat Kouvolan keskustassa n. 300 m päässä rautatieasemasta. Kouvolaan on hyvät junayhteydet muun muassa Kotkasta ja Lahdesta, joten voit tulla meille kauempaakin. Maksamme työehtosopimuksen mukaisen palkan. Työ tehdään suomen kielellä eikä hakijalta edellytetä ammattitutkintoa. Hakijan tulee olla vähintään 18-vuotias. Työ sopii myös opiskelijoille tai eläkeläisille.

Odotamme Sinulta myyntihenkisyyttä ja sitoutumista oppia uutta. Arvostamme mahdollista puhelinmyyntikokemusta sekä asiakaspalveluun suuntautuvaa asennetta.

Tarjoamme vakituista kaksivuorotyötä. Työssä on hyvä mahdollisuus edetä aina esimiestehtäviin asti.

Edustamme tunnettujen kirjankustantajien WSOY:n ja Tammen kirjoja sekä arvo- ja suurteoksia.

Soita ja kysy lisää Kari Ruotsalainen 041 506 9825 klo 10:00-20:00 välisenä aikana.

Työnantaja: Kauppahuone Dolgoruki Sijainti: Käsityöläiskatu 2, 45100 KOUVOLA Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: heti/sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Kari Ruotsalainen 041 506 9825, kauppahuonedolgoruki@gmail.com Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 30.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Käsityöläiskatu 2, 45100 KOUVOLA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiedustaja/puhelinmyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Kauppahuone Dolgoruki. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kouvola , osoitteessa Käsityöläiskatu 2, 45100 KOUVOLA .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa