Duunitori suosittelee
Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Turun tavarata

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Olemme erilainen puhelinmyyntitoimisto ja haemme uutta 5-6 arvoteosedustajan myyntiryhmää Suomen 100-vuotisjuhlavuoden kirjojen myyntiin. Tarjoamme vakituista kaksivuorotyötä. Työssä on hyvä mahdollisuus edetä aina esimiestehtäviin asti. Edustamme tunnettujen kirjankustantajien WSOY:n ja Tammen kirjoja sekä arvo- ja suurteoksia ja myymme niitä valmiisiin kanta-asiakasrekisteriosoitteisiin. Työssä on mukavat työajat, ainoastaan 5 h/pv. Maksamme työehtosopimuksen mukaisen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut myymälätehtävät Kotka myyjät ja kassahenkilöt Kotka muut myymälätehtävät myyjät ja kassahenkilöt .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Arvoteosedustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Kauppahuone Dolgoruki. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 48100 - Kotka .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus