Duunitori suosittelee
Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Sesonkityöntekijöitä myyntiosastoille Turun tavara

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Ilmoitus jätetty 13.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Suomen Käyttölämmöt Oy on omakotitalojen käyttövesi- ja lämpöverkkoremontteihin erikoistunut yritys. Päätoimi pisteemme sijaitsee Varkaudessa. Etsimme nyt myyntiedustajaa pohjois- /etelä-savon alueelle. Tarjoamme sinulle: - Vakituisen työn - Mahdollisuuden nousta myyntivastaavaksi henkilöksi - Positiivisen ja kannustavan työilmapiirin - Hyvän ja kannustavan palkan Odotamme sinulta: - Työkokemusta myynnin parista - Omaat hyvät sosiaaliset ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut myymälätehtävät Varkaus myyjät ja kassahenkilöt Varkaus myyntialan tehtävät Varkaus muut myymälätehtävät myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiedustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.09.2016 ja sen on julkaissut Suomen Käyttölämmöt Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 78200 - Varkaus .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus