Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy

Jyväskylä

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Asiakkaamme toimeksiannosta haemme toimistotarvikkeiden ja atk-tuotteiden yritysmyyntiin myyntiedustajaa. Toimeksiantajamme on valtakunnallinen ja yksi alansa johtavista yrityksistä. Tarjolla on nyt Vaasa-Kokkola talousalueella pitkään toimineen edustajan hyvin hoitama asiakaskunta uudelle huippumyyjälle ja mahdollisuus hyvään ansiotasoon nopeammin. Odotamme tehtävään valittavalta kokemusta myyntityöstä, matkustusvalmiutta myyntialueella sekä ahkeruutta ja halua menestyä. Arvostamme myös itsenäistä ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Vaasa muut myymälätehtävät Vaasa myyjät ja kassahenkilöt Vaasa myyntialan tehtävät Vaasa myyjät ja kassahenkilöt muut myymälätehtävät myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät Vaasa .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiedustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut HR Sata Henkilöstötalo / Partners Help Satakunta Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 14.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 65100 - Vaasa .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus