Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Asiakkaamme toimeksiannosta haemme toimistotarvikkeiden ja atk-tuotteiden yritysmyyntiin myyntiedustajaa. Toimeksiantajamme on valtakunnallinen ja yksi alansa johtavista yrityksistä. Tarjolla on nyt Vaasa-Kokkola talousalueella pitkään toimineen edustajan hyvin hoitama asiakaskunta uudelle huippumyyjälle ja mahdollisuus hyvään ansiotasoon nopeammin.
Odotamme tehtävään valittavalta kokemusta myyntityöstä, matkustusvalmiutta myyntialueella sekä ahkeruutta ja halua menestyä. Arvostamme myös itsenäistä ja pitkäjänteistä työskentelytapaa erilaisten yritysten ja ihmisten parissa.
Tarjoamme hyvin hoidetun myyntialueen lisäksi jatkuvan myynti- ja tuotekoulutuksen, alan kattavimman tuotevalikoima, takuuprovision sekä huipputiimin jäsenyyden.

----------------------------------------------------------------------------------
HR Sata Henkilöstötalo/Partners Help Satakunta Oy on yksityinen henkilöstöpalvelualan yritys. Tuotamme henkilöstöpalveluja yrityksille ja työnhakijoille. Pääasialliset palvelutuotteemme ovat rekrytointi, henkilöstön vuokraus sekä ulkoistamispalvelu. Vastuullisena toimijana noudatamme työnmarkkinoita säätelevää lainsäädäntöä ja asetuksia. Maksamme työntekijöille vähintään työehtosopimuksen mukaista palkkaa. Huolehdimme myös asiakasyritystemme työnantajakuvasta eri toimeksiantojen yhteydessä.

Web-osoite: http://www.hrsata.fi Työnantaja: HR Sata Henkilöstötalo / Partners Help Satakunta Oy Sijainti: 65100 VAASA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Loka-joulukuu 2016 sopimuksen mukaan. Yhteystiedot: Seppo Kaatranen, puh. 040 533 7130. Mika Virkkunen, Promesa Oy, 040 744 4128. Ilmoitus jätetty: 05.10.2016 Haku päättyy: 14.11.2016 23:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 65100 VAASA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiedustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut HR Sata Henkilöstötalo / Partners Help Satakunta Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 14.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 65100 - Vaasa , osoitteessa 65100 VAASA .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa