Duunitori suosittelee
Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

Kuorma-automyyjä Veholle Seinäjoelle

Adecco Finland

Finland

Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

CUSTOMER SERVICE SPECIALIST

Nets

Helsinki

Face to face -varainhankkija, Turku

Amnesty International Suomen osasto

Turku

Asiakaspalvelija, Dieta Oy

Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Myyntiedustaja vaihtomattopalveluumme Ovatko tuote- ja palvelumyyntitehtävät sekä erityisesti B2B -myynti erikoisalaasi? Onko sinulla kokemusta asiakaslähtöisestä palvelutarjonnan myynnistä ja kehittämisestä? Tule meille töihin! Meillä menestyt, jos - olet suunnitelmallinen ja päämäärätietoinen asiakaspalvelija, sekä ennakkoluuloton ja sinnikäs asiakaskohtaamisissa - nautit itsenäisestä työstä ja koet liikkuvan työnkuvan omaksesi - tarjousten, sopimusasiakirjojen ja asiakasviestinnän ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Turku myyjät ja kassahenkilöt .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiedustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Berendsen Textil Service AB. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee Turku .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus