Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Myyntiedustaja vaihtomattopalveluumme Ovatko tuote- ja palvelumyyntitehtävät sekä erityisesti B2B -myynti erikoisalaasi? Onko sinulla kokemusta asiakaslähtöisestä palvelutarjonnan myynnistä ja kehittämisestä? Tule meille töihin! Meillä menestyt, jos - olet suunnitelmallinen ja päämäärätietoinen asiakaspalvelija, sekä ennakkoluuloton ja sinnikäs asiakaskohtaamisissa - nautit itsenäisestä työstä ja koet liikkuvan työnkuvan omaksesi - tarjousten, sopimusasiakirjojen ja asiakasviestinnän ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Turku myyjät ja kassahenkilöt Turku myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt Turku .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiedustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Berendsen Textil Service AB. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20100 - Turku .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa