Duunitori suosittelee
Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Työpaikkakuvaus

Haluatko myydä markkinoiden ylivoimaisinta tuotetta?

Tule mukaan PureAyre-tiimiin!

PureAyre on tuote, jota on myyty USA:ssa menestyksekkäästi jo pitkään. Nyt tuote valtaa Suomen markkinoita ja etsimme uusia myyjiä menestymään kanssamme.

Meillä on pitkä kokemus myynnistä ja intoa tehdä PureAyresta alansa halutuin tuote. Sinulta odotamme myyntiasennetta: kokemusta tai halua oppia myynnin ammattilaiseksi.

Toimit provisiopalkkaisena edustajana omalla myyntialueellasi. Hyvän provision lisäksi saat korvauksen mm. matka- ja puhelinkuluista.

Työ on liikkuvaa, palkitsevaa ja hauskaa. Ja sitä riittää, sillä ainutlaatuisen tuotteemme myyntitarina Suomessa on vasta alussa.

Oletko Turusta tai Espoon/Länsi-Uusimaan alueelta? Etsimme uusia myyjiä erityisesti näille alueille. Lisätietoja meistä ja työstä: Jari Aaltonen, p. 045 635 3350. Voit myös lähettää napakan vapaamuotoisen hakemuksen, jossa kerrot itsestäsi info@pureayre.fi.

Mikä PureAyre: www.pureayre.fi.

Työnantaja: Freo Oy Sijainti: 20200 TURKU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.11.2016, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Jari Aaltonen info@pureayre.fi 0456353350 Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: 04.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 20200 TURKU

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiedustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Freo Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20200 - Turku , osoitteessa 20200 TURKU .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa