Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Työpaikkakuvaus

AKTIIVISIA MYYNNIN OSAAJIA VAHVISTAMAAN KASVUTARINAAMME

Euroopan toiseksi suurin kotihälytysjärjestelmien tarjoaja on nyt myös Suomessa. Haemme monipuolisia myynnin osaajia vahvistamaan organisaatiotamme.

Sector Alarm on oikea paikka Sinulle, joka haluat hyödyntää myyntiosaamistasi kehittyvällä ja kasvavalla tulevaisuuden toimialalla. Arvostamme vahvaa asiakaslähtöisyyttä ja näyttöä tuloksellisesta työskentelystä. Kyky kartoittaa asiakkaan tarpeet ja luoda arvoa palveluillamme ovat tärkeimpiä ominaisuuksiasi. Sinua ajaa eteenpäin halu haastaa itseäsi ja nälkäinen asenne.

Tehtävänäsi on kartoittaa asiakkaiden tarpeet ja taata turvallisempi arki kodin turvallisuuspalveluillamme. Työnkuvaasi kuuluu niin omien asiakastapaamisten bookkaaminen kuin toteuttaminen. Työssä onnistuminen edellyttää tahtoa työskennellä asiakkaiden parissa, kykyä ratkaista ongelmia sekä janoa tuloksentekoon.

Odotamme kaikilta työntekijöiltämme halua tarjota asiakkaalle parasta mahdollista palvelua. Työntekijöitämme vie eteenpäin tavoitteellinen työskentelyote ja tarve itsensä kehittämiseen. Sitoudut tavoitteisiisi ja toteutat ne suunnitelmallisesti. Arvostamme näyttöä onnistuneesta ja tavoitteellisesta asiakastyöstä. Koska kaikki työntekijämme käyvät läpi kattavan koulutusohjelman, aiempi kokemus kodinturvallisuudesta tai tekninen osaaminen eivät ole välttämättömyyksiä. Tehtävä edellyttää, että elämäntilanteeseesi sopii joustavat, iltapäiviin ja iltoihin painottuvat työskentelyajat. Valituille hakijoille tehdään taustatarkastus.

Tarjoamme

Me arvostamme myyntiä ja sen tekijät ovat avainpelaajiamme. Haluamme auttaa sinua kehittämään itsestäsi entistä paremman tuloksentekijän, minkä takia organisaatiossamme panostetaan koulutukseen ja jatkuvaan oppimiseen. Meillä olet osa tarmokasta, yhdessä eteenpäin menevää tiimiä. Kansainvälisenä ja vakavaraisena yrityksenä tarjoamme loistavia etenemismahdollisuuksia ja turvallisen työpaikan. Jos arvostat itsenäistä ja vastuullista työnkuvaa, mutkatonta työyhteisöä ja energistä tekemisen meininkiä, tulet viihtymään meillä.

Ilmoita itsesi meille ja kerro, miksi haluat olla osa kasvavaa Sector Alarmia.

Sector Alarm toimittaa turvallisuusratkaisuja kotitalouksille ja pienyrityksille. Olemme kasvaneet nopeasti perustamisestamme 1989 lähtien. Tällä hetkellä olemme Pohjoismaiden toiseksi suurin yritys kotihälytysjärjestelmien toimialalla. Palvelemme 430 000 asiakasta ja työllistämme noin 1500 työntekijää. Toimimme Ruotsissa, Norjassa, Irlannissa ja nyt myös Suomessa. Tavoitteemme on kasvaa Euroopan johtavaksi turvallisuusratkaisujen toimittajaksi.

Web-osoite: http://www.sectoralarm.fi Työnantaja: Sector Alarm Oy Sijainti: 33100 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Mahdollisimman pian Yhteystiedot: Tytti Niskanen, Puh: 0400752963, tytti.niskanen@sectoralarm.fi Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 33100 TAMPERE

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiedustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Sector Alarm Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33100 - Tampere , osoitteessa 33100 TAMPERE .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa