Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

B-to-B -myynnin ammattilainen

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Työpaikkakuvaus

Etsimme osaksi myyntitiimiämme aktiivista, ulospäinsuuntautunutta myyntitykkiä markkinoimaan innovaatiotamme, Watectoria. Työtehtävinä on tuotteen markkinointi ja myynti, potentiaalisten asiakkaiden kartoittaminen ja kontaktointi ympäri Suomen. Toivomme Sinun olevan verkostoitunut ja aidosti hyvä tyyppi. Koulutamme Sinut tehtävääsi, mutta kokemus myyntialalta välttämätöntä. Palkkaus on provisiolla ja voit olla esim. toiminimellä toimiva henkilö.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja/tai cv:si jani.alatainio@nwd.fi

Tule osaksi kasvavaa yritystä!

Watector on kotimainen tuoteuutuus jolle on myönnetty Suomen Avainlippu ja Finanssialan sertifikaatti. Uudenlaisella vesivuotohälyttimellä, Watectorilla, voidaan minimoida vesivahingot ja niistä johtuvat homeongelmat. Vakuutusyhtiöiden suosittelema tuoteuutuus on helppo ja nopea asentaa. Lisätietoja: www.watector.com

Työnantaja: NWD Technologies Oy Sijainti: 33100 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Jani Alatainio, Puh: (040) 5671796, jani.alatainio@nwd.fi Ilmoitus jätetty: 29.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 33100 TAMPERE

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiedustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut NWD Technologies Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33100 - Tampere , osoitteessa 33100 TAMPERE .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa