Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy

Jyväskylä

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 08.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kentrading Oy on suomalainen yhtiö, mikä myy useita kenkäbrändejä vähittäiskaupoille. Pääkonttorimme sijaitsee Tukholmassa, joten yrityksen työkieli on englanti. Toimistomme sijaitsee Ylöjärvellä ja keväällä 2017 muutamme Fashion Centeriin Vantaalle. Työ soveltuu lisäansioksi, koko Suomen ja Baltian alueella toimivalle edustajalle. Arvostamme vähittäiskaupan tuntemusta kykyä itsenäiseen työskentelyyn englannin kielen taitoa Tarjoamme vanhan talon ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt muut myymälätehtävät myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiedustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 08.10.2016 ja sen on julkaissut Kentrading Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus