Duunitori suosittelee
HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Sesonkityöntekijöitä myyntiosastoille Turun tavara

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Turun tavarata

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Sales Team Member Etsimme myynnistä innostuneita tiimipelaajia nopeasti kasvavaan yritykseemme, jonka tuotemerkkejä ovat Alfa ja Delight. #Unleashalfa (facebook.com/UnleashAlfaFinland) #Feeldelighted (facebook.com/FeelDelightedFinland) Oletko sinä meidän Sales Team Member? Etsimme myyntitiimiimme kolmea aluemyyjää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Asemapaikkasi tulee olemaan joko Oulu, Kuopio tai Jyväskylä. Tehtävässä menestyminen edellyttää -intohimoa terveellistä elämäntapaa kohtaan -kokemusta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut myymälätehtävät myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiedustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Kama International Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 16.12.2016. Työpaikka sijaitsee .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus