Duunitori suosittelee
Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Työpaikkakuvaus

LUJAHORMI® on savupiippujen ja tulisijojen saneerauksiin erikoistunut ammattilaisorganisaatio, joka tunnetaan korkeasta palvelun laadusta ja sadoista tyytyväisistä asiakkaista. Pitkälle jalostettu palvelu on asiakkaan helppo ostaa, mutta myös edustajan helppo myydä. Tarjouksemme kestää vertailun faktojen valossa.
Työllistämme jatkuvasti uusia ammattilaisia. Tarjoamme jokaiseen työtehtävään kattavan koulutuksen, josta on hyötyä koko loppuelämäksesi. Panostamme erityisesti työturvallisuuteen, työmukavuuteen ja tavoitteenamme on aina pitkä ja palkitseva työsuhde. Olemme nuori ja kehittyvä yritys ja siksi kiinnostuneita jokaisen työntekijän ideoista kehittää toimintaamme. Haemmekin nyt uutta huippuosaajaa tai sellaiseksi haluavaa myyntiedustajaksi Uudellemaalle.

Myyntiedustajana olet osa yrityksemme ydinporukkaa. Tehtäviisi kuuluu savupiippu- ja tulipesäsaneerauksien sekä Tiileri-tulisijojen tarjoaminen omakotitaloasukkaille.

- Haluatko työskennellä yrityksessä, jota seurataan ja joka määrittää koko alan toimintamallit?
- Haaveiletko kysyntäasiakkaista?
- Haluatko keskittyä olennaiseen ja saada valmiita asiakaskäyntejä kalenteriisi?
- Haluatko työskennellä keskeisessä roolissa osana nuorekasta ja kehittyvää huipputiimiä?
- Koetko olevasi oppimishaluinen, toimelias ja positiivisen asenteen omaava myyntiedustaja?

Jos vastasit kysymyksiin myöntävästi, niin ota meihin yhteyttä!

Web-osoite: http://lujahormi.fi Työnantaja: Lujahormi Ky Sijainti: Työ useassa osoitteessa tai etätyö Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaa Yhteystiedot: Tero Nissi 0505902098 tero@lujahormi.fi Ilmoitus jätetty: 26.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Työ useassa osoitteessa tai etätyö

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiedustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Lujahormi Ky. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Työ useassa osoitteessa tai etätyö .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa