Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Business Development Manager

Nebula Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Menestyvä myyntiyrityksemme laajentaa toimintaansa ja etsimme nyt uusia myyntiedustajia joukkoomme.

Työnkuva sisältää arvokkaiden tuotteiden markkinointia ja myyntiä valmiiksi sovituissa asiakastapaamisissa. Pohjapalkkaa varten emme edellytä myyntitulosta, 450e/viikko tienaat pelkästään töissä olemalla. Tulosta tekemällä ansaitset kuitenkin erittäin motivoivia bonuksia.

Lisäksi tarjoamme sinulle hyvät etenemis- ja uramahdollisuudet, kannustavan ja nuorekkaan työilmapiirin, ammattimaista myyntikoulutusta sekä mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhösi.

Odotamme sinun olevan vastuuntuntoinen, positiivinen ja myyntihenkinen työntekijä. Työ sisältää myös matkustamista, joten tarvitset ajokortin ja omasta autosta on etua.

Jos uskot olevasi etsimämme uusi menestyjä, ota rohkeasti yhteyttä meihin laittamalla hakemuksesi sekä CV osoitteeseen samulisorsa.rekry@gmail.com.

Työnantaja: Tmi S.Sorsa Sijainti: 04130 SIPOO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: SORSA SAMULI, Puh: 09-35402470, samulisorsa.rekry@gmail.com Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 21.10.2016 21:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 04130 SIPOO

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiedustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Tmi S.Sorsa. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 04130 - Sipoo , osoitteessa 04130 SIPOO .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa