Ilmoitus jätetty 02.01.2017

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Smartia Oy on osa Harjavalta-konsernia, jonka tunnetuimpia tuotemerkkejä ovat Kastelli-talot sekä Puustelli-kalusteet. Smartia Remontit keskittyy ikkunoiden, ulko-ovien, nosto-ovien ja kattoremonttien myyntiin avaimet käteen-periaatteella yksityisille asiakkaille. Haemme kasvavaan ja aktiiviseen Vantaan tiimiimme (3) myyntiedustajaa vakituiseen työsuhteeseen. Toimistomme sijaitsee Petikossa Kehä 3 varrella. Et tarvitse vastaavasta työstä aikaisempaa kokemusta, sillä koulutamme sinut ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut myymälätehtävät Helsinki muut myymälätehtävät Kerava muut myymälätehtävät Nurmijärvi muut myymälätehtävät Sipoo muut myymälätehtävät Tuusula muut myymälätehtävät Vantaa muut myymälätehtävät Espoo myyjät ja kassahenkilöt Helsinki myyjät ja kassahenkilöt Kerava myyjät ja kassahenkilöt Nurmijärvi myyjät ja kassahenkilöt Sipoo myyjät ja kassahenkilöt Tuusula myyjät ja kassahenkilöt Vantaa myyjät ja kassahenkilöt Espoo myyntialan tehtävät Helsinki myyntialan tehtävät Kerava myyntialan tehtävät Nurmijärvi myyntialan tehtävät Sipoo myyntialan tehtävät Tuusula myyntialan tehtävät Vantaa myyntialan tehtävät Espoo muut myymälätehtävät myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Tämä työpaikka, Myyntiedustaja, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 02.01.2017 ja sen on julkaissut Smartia Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.01.2017. Työpaikka sijaitsee Vantaa .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus